Moda

U ovih 6 boja oblačiće se SVAKA MODERNA ŽENA na leto 2022! Morate ih imati u svom garderoberu

Ukoliko želite da obnovite svoju letnju kolekciju, ovo su boje koje će biti pravi hit u predstojećim letnjim mesecima.

18.06.2022 14:30

U ovih 6 boja oblačiće se SVAKA MODERNA ŽENA na leto 2022! Morate ih imati u svom garderoberu
shutterstock.com

Sa dolaskom sunčanih i toplih dana i kolorit naše garderobe se menja. Što smo bliži letu, to svetlije, jarkije i upadljivije boje izlaze u prvi plan, a u kombinaciju sa preplanulim tenom one će od svake žene napraviti boginju stila. Portal Srećna Republika vam otkriva 6 boja u kojima ćete zablistati tokom leta 2022. godine.

1. Bela

Beli komadi za leto su ne samo lepi, već i praktični. Oteraće vrućinu, a vi ćete u belom biti svedeni i stilizovani za svaku priliku, od šetnje do izlaska. U kombinaciji sa zlatnim metalik detaljima i kožom boje cimeta, bićete primećeni na svakom koraku.

2. Braon

Iako tamna boja, ona se savršeno slaže sa letom i u njoj ćete izgledati luksuzno i sofisticirano. Bilo da se odlučite za toplu boju karamele, boju konjaka ili kamel nijanse, odevni predmeti i obuća u ovim bojama će se nežno stopiti sa potamnelim tenom i izgledaćete elegantno i skupo.

3. Plava

Plava je zastupljena u svim nijansama ovog leta- od pastelnih tonova do "električno" plavih nijansi. Od neformalnih farmerki do strogih poslovnih košulja, plava je svuda. Ukoliko želite da je uključite u garderober, a ne biste da investirate u plave odevne komade, nabavite torbicu u boji letnjeg nema i oplemenite njome svaki stajling.

4. Ljubičasta

Za razliku od zimskog i jesenjeg perioda kada boja purpura dominira, tokom toplijih dana nijanse jorgovana i lavande uzimaju primat. Nežni i pastelni tonovi se mogu videti svuda, od cipela do lepršavih haljina. Ukoliko probate odeću ovog kolorita na kožu okupanu suncem, zaljubićete se za ceo život.

5. Zelena

Nezaobilazna boja već nekoliko sezona unazad, koju je u prvi plan uzbacio brend „Bottega Veneta“ svojom čuvenom torbicom. Ovog leta, nešto zagasitije nijanse su u opticaju, od dubina smaragdnih nijansi do boje zelene trave. Nabavite sebi efektne sandale u zelenoj boji i njima obogatite čak i najjednostavniju odevnu kombinaciju.

6. Pink

Od jakrih tonova fuksije do nešto blažih nijansi Barbi roze, vaš svet će ovog leta biti obojen u ružičasto kuda god da krenete. Učinite isto i sa svojim garderoberom, te mu pribavite pojačanje u vidu male roze satenske haljine ili košulje i bermuda u istoj boji. Kontrast između bronzanog tena i iskričavih ružičastih tonova će privući sve poglede baš u vašem pravcu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)