Moda

VEĆE GRUDI bez silikonskih implantata: Modne cake za veće poprsje!

Bujniji dekolte nije nedostižna stvar, samo isprobajte trikove iz našeg teksta i zaboravite umetke i grudnjake sa punjenjem!

13.06.2022 13:00

VEĆE GRUDI bez silikonskih implantata: Modne cake za veće poprsje!
shutterstock.com

Iako su mnogi od nas ponosni na svoja mala poprsja, to može učiniti da se drugi osećaju samosvesno u svojim grudima. Ako je to slučaj, postoji mnogo malih saveta i trikova da naglasite ono što imate i date iluziju obilnijih grudi. Portal Srećna Republika vam donosi savete stručnjaka koji će vam pomoći da postignete efekat bujnijeg poprsja.

Naime, Lindzi Edvards je konsultant za lepotu i stil, a ovo su njeni najbolji saveti kako da maksimalno istaknete svoje obline. Lindzi o ovome kaže sledeće: 

- Iako je telo svake žene jedinstveno i lepo, kao lični stilista upoznajem mnoge dame koje žele da istaknu ili prikriju različite delove svog tela. Uz najmanja podešavanja tu i tamo, način na koji se moji klijenti oblače može stvoriti optičku iluziju tela koje žele. Jedna od najčešćih oblasti koje žene žele da naglase ili uvećaju je njihovo poprsje. Osim što se pribegava očiglednom rešenju grudnjaka sa punjenjem, postoje različiti načini da se to uradi, kroz boje, dezene, izreze, materijale i mudro odabrane modne dodatke.

Modni dodaci

Ako niste sigurni da li vam neki gornji deo garderobe dobro stoji, nemojte ga odbaciti, možda vam je samo potreban neki dobar modni dodatak koji će taj problem rešiti. Lindzi kaže:

- Možete da skrenete pažnju na područje vaše poprsja koristeći modne dodatke kao što su ogrlice sa privescima, koji se nalaze neposredno iznad poprsja. Pored toga, odeća koja ima džepove na grudima, natpise ili ukrase takođe može vizuelno povećati vaše poprsje.

Boje

Boja takođe može imati ogroman uticaj i može uticati na to da vam komad garderobe stoji sjajno ili užasno. Lindzi je o ovome rekla sledeće:

- Kada je reč o tome koje boje nositi da biste grudi istakli u prvi plan, svetlije i jarkije boje će postići efekat vizuelnog povećanja poprsja. Najbolje je izbegavati tamnije i zagasitije boje zbog kojih bi vaše grudi mogle izgledati manje nego što zapravo jesu.

Dezeni

Povedite računa o šarama na vašim odevnim predmetima. Lindzi je ponudila sledeći savet:

- Odeća sa dezenima na gornjem delu takođe će naglasiti vaše poprsje. Horizontalne pruge, poput onih na mornarskim majicama, posebno su dobre za stvaranje iluzije većeg poprsja. To je zato što čine da područje dekoltea izgleda šire, a samim tim i veće.

Materijali

Ukoliko mudro birate materijale prilikom kupovine odeće i vodite računa o karnerima i slojevima, lako ćete postići vizuelni efekat koji želite, piše portal San. Lindzi kaže:

- Kada su u pitanju tkanine sa teksturom, prihvatite ih oberučke, jer one vašem poprsju daju dodatni volumen. Rebrasta trikotaža i odeća sa naborima, koji su trenutno veoma popularni, su odlični za isticanje ženstvenih oblina.

Izrezi

Kroj vaše odeće takođe može da ima veliki uticaj na izgled vašeg poprsja. Lindzi je o ovome rekla sledeće:

- Izbor izreza oko vrata takođe može da utiče na vizuelni efekat vaših grudi. V-izrez i dublji dekolte će smanjiti vaše poprsje, jer izdužuju vašu figuru. Sa druge strane, podignuti okovratnici, poput rol kragne, okruglog i američkog izreza će postići suprotan efekat.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)