Moda

DŽABA BACATE PARE: U ovim haljinama ćete vek izgledati jeftino

Odeća koju nosite daje sliku o vama i neverbalno šalje određene poruke. U skladu sa tim trebalo bi i da reorganizujete svoj ormar i pogledate da li se u njemu nalaze "krpice" kojih se prema rečima modnih stručnjaka treba rešiti?

20.05.2022 19:55

DŽABA BACATE PARE: U ovim haljinama ćete vek izgledati jeftino
shutterstock.com

Jedan od omiljenih odevnih predmeta većina žena su haljine. One vas čine ženstvenim i otmenim i u zavisnoti od stila, možete ih prilagoditi u svako doba dana. Iako su žene vođene društvenim mrežama i onim što se tu objavljuje, pa često pomisle da bi i one mogle poneti tako nešto, modna stručnjakinja  Ana Bei za „San“ daje savete šta biste trebali da izbegavate od haljina, jer neke verovali ili ne, vas mogu odvratiti i od muškarca.                     

Haljina sa V izrezom

Haljina koja pokazuje isuviše kože nego što bi trebalo, prema ovoj modnoj stručnjakinji bio bi potpuni promašaj.  Nju treba izbegavati po svaku cenu jer deluje bezoblično i jeftino tvrdi Ana. U sličnoj haljini pojavila se jednom prilikom Kejt Midlton, iako su mediji okarakterisali njen stajling kao jednostavan, ako niste član kraljevske porodice, savetuje uz šalu Ana, izbegavajte ovu odeću.

 

 

Haljina sa naramenicama

Iako ovakvim haljinama žene pokušavaju da vizuelno povećaju ramena i izgledaju elegantnije, one su potpuni "aut". Možda one pomognu damama koje imaju problematičnu figuru, nalik kruški, ali u ostalim slučajevima delovaćete muževno i previše „korpulentno“ za žensku osobu.

Trendovi se menjaju i taj model haljina je opet popularan, uz to ekspanziju je doživeo tokom 80-ih godina, kada su muziče rok zvezde forsirale taj stil, ali stručnjakinja Ana savetuje da u njima delujete neproporcionalno.

 

 

Haljine sa šljokicama

Mnoge žene se u radnjama zaleću na sve što šljašti. Vode se parolom „što sjajnije to galmuroznije“. Nije to uvek slučaj.

Šljokice ne daju efekat luksuza na vama, naprotiv. Delovaćete jeftino čak i da ste za tu haljinu izdvojile veliki novac, tvrdi stručnjakinja Bei. Manje je više.

 

 

Metalik haljine

Nemojte pokušavati da ekserimentišete i da držite u ormaru ove haljine. Iako mislite da ćete delovati moćno i skupo, ostavićete utisak da ste u nekom naučno –fantastičnom filmu. Metalik boja ne može nikad delovati skupo i rešite se svakog komada odeće koji podseća na taj materijal, da ne biste delovali „lepljivo“.

 

 

Bodi haljine

Ove haljine su možda i najgora kategorija po ovoj stručnjakinji i ne preporučuje ih ni na jednoj lokaciji niti događaju za nošenje. Deluju kao očajno traženje pažnje i ne izgledaju lepo ni na jednoj dami koji god uzrast da je u pitanju.

Iako sve više žena pribegava i ovom modelu, treba biti svestan da one ocrtavaju svaku nepravilnost na telu i jednostavno, ne deluju atraktivno.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)