Zanimljivosti

DA LI SE SEĆATE DŽOIJA IZ PRIJATELJA? Zbog nje se povukao iz javnosti posle čuvene serije, a razlog će vas rasplakati (FOTO)

Glumac Met Leblank godine je posvetio negi ćerkice, filmska karijera ga nije tada zanimala, razveo se čak 2 puta, a evo kako on danas izgleda sa svojom mezimicom!

16.07.2022 11:00

DA LI SE SEĆATE DŽOIJA IZ PRIJATELJA? Zbog nje se povukao iz javnosti posle čuvene serije, a razlog će vas rasplakati (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Glumac Mat Leblank, najpoznatiji kao Džoi iz serije "Prijatelji" je pre svega dobar tata, pa tek potom glimac, prijatelj i sve ostalo. On je ogromnom ljubavlju i nesebičnom podrškom uspeo da pomogne ćerkici da se izleči. Njoj je sa svega 11 meseci uspostavljena teška dijagnoza i to u vidu problema sa mozgom. Lekari su objasnili da ona ima oblik displazije, što predstavlja vid abnormalnosti u daljem razvoju. Njene motorne sposobnosti nisu bile potpuno razvijene i nije izgledala zdravo. Doktori nisu davali dobre prognoze za njen dalji razvoj.

- Mojoj ćerki je postavljena teška dijagnoza. Ona je na rođenju imala niz zdravstvenih problema, ali konačna dijagnoza me je dokrajčila. Posao u tom trenutku nikako nije mogao da mi bude prioritet. Godinama sam jedva izlazio iz kuće. Pregoreo sam, nisam želeo da imam raspored, niti bilo gde da idem. Tada sam to sebi mogao da priuštim, ali moj agent je bio van sebe. Shvatio sam da mi je porodica najbitnija i da je sve ostalo u drugom planu. Ne postoji li izreka da nas ono što nas ne ubije dodatno ojača? -

Kako jedna nesreća nikada ne ide sama tada su nastupile i krize u braku koje su rezultirale razvodom. Leblank se 2003. godine oženio manekenkom Melisom, a ćerka Marina je rođena godinu kasnije. O razvodu je počelo da se priča početkom 2006. godine, a do kraja iste godine par se definitivno i rastao. Sam razvod i ćerkinu bolest glumac je jedva preživeo.

- Mislio sam da ću doživeti nervni slom. Neko vreme sam se posvetio samo ćerki Marini, maltene nisam izlazio iz kuće. Nisam želeo da se predam. Doktori su primetili da joj se stanje drastično poboljšava. Sa dve godine je bila mnogo bolje. Godinama nisam želeo da imam bilo kakav raspored, pa su i snimanja novih projekata trpela, ali sve se isplatilo. Marina sada ima 17 godina i stanje joj je potpuno dobro. Najdraže mi je vreme provedeno sa njom. Ona je nešto najbolje što mi se dogodilo u životu i veoma smo povezani -

Met se retko pojavljuje u medijima, a i kada napravi izuzetak uvek se pojavi sa ćerkom. Na desnoj ruci ima istetoviran lanac od bicikla iznad koga piše Marina. On je posle teških životnih situacija pomislio i da više nikada ne bi mogao da igra u nastavku serije "Prijatelji".

- Nikad ne reci nakad, ali u slučaju "Prijatelja" rekao bih definitivno ne. Zvezde su se tada tako složile, ali sada je drugačije vreme - rekao je glumac pre par godina.

On je izgleda u međuvremenu promenio mišljenje, budući da je do nastavka serije došlo.

Foto: Tanjug/AP

Serija "Prijatelji" mnogo godina kasnije

Leblank je odbio jednu od glavnih uloga i u drugoj seriji koja je postala veliki hit.

- Odbio sam ulogu tate u seriji "Moderna porodica". Pomislio sam da je to odličan scenario, ali da nisam tip za to -

Met je novu veliku ljubav upoznao tek 2016. godine na setu BBC šoua "Top Gear". On je bio voditelj emisije, a ona radila kao producentkinja. U pitanju je 17 godina mlađa Aurora Maligan. Problem je pored prevelike razlike u godinama predstavljala i činjenica da je Autrora živela u Engleskoj, dok je Met lociran u Los Anđelesu. Sve to posle 4 godine braka rezultiralo je razvodom.

Foto: Tanjug/AP

Met posle brojnih životnih nedaća

- Njihova veza je došla do vrhunca. Gotovo je, velika je šteta i Met je te vesti primio veoma teško, kao što bi svako - rekao je izvor blizak paru za Daily Mail 2020. godine.

Glumac je poslednjih meseci bio česta tema medija zbog veoma zapuštenog izgleda, što ukoliko se sve uzme u obzir mnoge i ne čudi preterano.

Njegova ćerka je srećom sada dobro, a evo i kako njih dvoje izgledaju kada su zajedno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)