Zanimljivosti

Mračne tajne čuvenog britanskog para: DEJVID BEKAM VARAO JE VIKTORIJU S DVE ŽENE, a evo šta je ona učinila da mu se osveti!

Popularni fudbaler žario je i palio pre nepune 2 decenije, a čini se da je bivša Spajsica uvek odlučila da jednim okom zažmuri na njegove ispade, kao i da brak dodatno ojača novom bebom.

08.07.2022 13:00

Mračne tajne čuvenog britanskog para: DEJVID BEKAM VARAO JE VIKTORIJU S DVE ŽENE, a evo šta je ona učinila da mu se osveti!
Tanjug/AP

Viktorija (48) i Dejvid Bekam (47) u braku su 23 godine, a ako je verovati po napisima medija iz Ujedinjenog Kraljevstva, ta veza je prošla kroz mnoge uspone i padove. Naime, malo ko zna da poznati fudbaler u početku odnosa i nije baš bio previše zainteresovan za bivšu Spajsicu, ali ona ga je toliko jurila da je na kraju podlegao njenim čarima. U braku su dobili četvoro dece i sada važe za jedan od najstabilnijih i najuticajnijih parova, međutim, mnogi tvrde da se iza "slatke" fasade krije mnogo toga ne baš lepog.

Dejvid je tako u jeku mladosti, karijere i popularnosti voleo da šara van bračne postelje. Tako je 2004. godine, Rebeka Los, tadašnja njegova lična aistentkinja, obelodanila medijima da je imala aferu sa zgodnim Britancem. Budući da su dosta vremena provodili zajedno, takav scenario i nije mnogo iznenadio ostrvsku javnost.

Ona je tada tvrdila da je imala romansu sa oženjenim Dejvidom, a kao dokaz je priložila poruke koje joj je on navodno slao. Rebeka je kao šlag na torti detaljno ispričala i pojedinosti njihovog seksualnog odnosa.

- Dejvid je veoma dobar ljubavnik. Na skali od 1-10 dajem mu 8. Bio je dobar, ali on i izgleda kao da je dobar u krevetu. Intiman je i prisan i lepo je kad je muškarac takav u spavaćoj sobi - ispričala je ta žena očigledno iznervirana nekim njegovim postupkom.

Dejvid je negirao sve Rebekine tvrdnje, a Viktorija je očigledno rešila da više veruje njemu nego sosptvenim očima. Kao vrhunac pomirenja ona je ostala i trudna sa njihovim trećim sinom.

Rebeka je posle afere ostala bez posla kod Bekama, ali je ipak iskoristila svojih 5 minuta slave, pozirajući za Plejboj. Navodno je zaradila više od milion evra od drame koja je izbila sa Bekamovima i redovno je pred kamerama pričala svoju verziju priče. Postala je i rijaliti zvezda, učestvujući u šou "Celebrity Love Island" i u "Farmi". Ona je tokom rijalitija upoznala i budućeg supruga sa kojim ima dvoje dece, a sada živi povučeno kao instruktorka joge sa mužem i decom u Norveškoj. 

 

Manekenka Sara Marbek je nedugo posle Rebeke javno priznala da je 2 godine bila u vezi sa Dejvidom, a romansa je navodno bila pre afere sa Rebekom. Ona je otkrila da su imali seks puna 4 sata kada su se upoznali, a potom se viđali 2 godine.

Viktorija je i na tu prevaru, kako su svojevremeno pisali tabloidi, rešila da zažmuri na jedno oko. da stvar bude interesantnija, tvrdila je da joj je trebalo malo vremena da shvati da njen suprug ima visok libido, pa je novinarima otkrila da su u prethodnom stanu imali sobu koja im je služila samo za vođenje ljubavi. Soba je imala različite erotske igrice i ogledalo na plafonu.

- Postojala je soba koja je izgledala kao da je kurtizanina, sve je prekriveno leopard dezenom, a na plafonu smo imali ogledalo. Idem sa Dejvidom svake noći u krevet, a bilo bi pogrešno da kažem da idemo samo da spavamo. Ponosna sam što imamo odličan seksualni život. On može da se pohvali velikom alatkom. Možete to da vidite u reklami. Da ja tako izgledam, hodala bih ulicom u gaćicama - rekla je svojevremeno VIktorija za Vog

Ukoliko se sve to uzme u obzir logično je da ona nijednoj ženi ne prepušta svog Dejvida.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)