Zanimljivosti

ŠTA SE DOGODILO SA RASELOM KROUOM? Šokantan prizor, fotografija zaprepastila ljude širom planete, droga i alkohol uzeli maha! (FOTO)

Nekada je bio jedan od najzgodnijih dasa u Holivudu, pa ne čudi što ga nedavno u Rimu skoro niko nije prepoznao na ulici dok je pozikrao pored Koloseuma.

19.07.2022 13:30

ŠTA SE DOGODILO SA RASELOM KROUOM? Šokantan prizor, fotografija zaprepastila ljude širom planete, droga i alkohol uzeli maha! (FOTO)
Tanjug/AP

Svako ko je gledao film “Gladijator” seća se izvajanog tela glumca Rasela Kroua. Čuveni dasa koji se borio u areni mamio je uzdahe gledateljki i izazivao divljenje muškog dela publike. Taj blokbaster je poznatom umetniku doneo i Oskara za najbolju mušku ulogu, ali se čini da su njegova karijera i privatni život nakon tog projekta lagano išli silaznom putanjom.

Poznat po svojoj prekoj naravi, australijski glumac koji je inače rodom sa Novog Zelanda, vremenom se odao alkoholu i narkoticima, zbog čega kao da je pre vremena ostario i nagomilao suvišne kilograme. Portal Srećna Republika vam otkriva kako legendarni Maksimus danas izgleda.

Naime, 58-godišnji Rasel je sa sinovima i 31-godišnjom devojkom Britni Teriot bio u poseti rimskom Koloseumu, da, kako kaže, sinovima pokaže svoje nekadašnje radno mesto. On u Italiji trenutno snima film, pa je slobodan dan iskoristio kako bi u prestonici te zemlje uživao s najbližima.

Rasel se tom prilikom uslikao sa sinovima Čarlsom (18) i Tenisonom (16), koje je dobio iz braka sa bivšom suprugom Danijel Spenser. Naravno, na slici je i njegova mlađana partnerka.

Fotografiju je okačio na svoj Tviter nalog, a na njoj vidimo znojavog, gojaznog i ostarelog Rasela Kroua, zaraslog u bradu. Mnogim fanovima ta promena fizičkog izgleda nije lako pala, pa ni komentari koji su ga dočekali ispod objave nisu bili blagi.

- Ovako čovek izgleda kad bije bitke po celom svetu.

- Izgledaš kao da si pojeo Maksimusa.

- Sledeća uloga bi trebalo da ti bude Deda Mraz.

- Vau, nisam ga prepoznao, toliko je ostario i ugojio se.

Mnogi fanovi su se prisetili njegovih čuvenih replika iz filma, a neki su mu čak i pisali da su takođe nedavno posetili Rim. Mnogi su izrazili poštovanje prema ulozi koju je odigrao i zamolili ga da se aktivnije pozabavi glumačkom karijerom.

Nakon Koloseuma, glumac i njegova “svita” su prošetali do Fontane di Trevi, koju je glumac opisao ka jedno od svojim omiljenih mesta na svetu, piše portal Dejli Mejl. Uprkos vrelom danu, čini se da se Rasel Krou baš lepo proveo šetajući starima stazama svog najuspešnijeg ostvarenja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)