Zanimljivosti

GODINE JOJ NE MOGU NIŠTA: Da li prepoznajete koji je ovo bivši supermodel? (FOTO)

Brazilska lepota je nadaleko poznata, a o tome najbolje govori nekadašnji top model Alesandra Ambrozio, koja je svojom pojavom oduvek ostavljala publiku bez daha. I ovaj put je bila na visini zadatka i to u predivnoj kreaciji poznatog dizajnera.

20.07.2022 19:30

GODINE JOJ NE MOGU NIŠTA: Da li prepoznajete koji je ovo bivši supermodel? (FOTO)
Foto: Shutterstock

Nekada je bila jedno od lica "Viktorijine tajne" i ponosno je hodala pistom reklamirajući najglamurozniji donji veš,rame uz rame sa Adrianom Limom i drugim zgodnim manekenkama. Iako je na pragu pete decenije i još je mlada, mogla bi na crtu da stane dvadesetogodišnjakinjama svojim izgledom o kojem vodi računa godinama. Uprkos tome što se penzionisala, Alesandra Ambrosio se čvrsto drži nekih navika koje je još kao top model negovala. Zdrava ishrana, vežbanje su kod nje imperativ lepog i zdravog izgleda, a to što ne šeta pistom nije odvuklo od načina života na koji je navikla. Da bude fit i negovana.

Brazilska manekenka je jednako kao na modnoj pisti izgledala besprekornno i na mnogim događajima na kojima se pojavljivala. Njega izdanja su uvek bila glamurozna i odisala posebnim stilom koji je samo ona mogla da iznese.

Alesandra je godinama verna crnoj čipki i često je viđana u takvim toaletama. Ljubitelj je kreacija poznatog libanskog dizajnera Zuhaira Murada čije kreacije nose poznate dame poput Dženifer Lopez i mnogih drugih, pa je i ranijih godinama viđana u modnim izdanjima koje potpisuje ovaj kreator. 

 

 

Na profilu Zuhaira Murada, opet se pojaviio nekadašnji top model i ostavila sve bez daha. U najnovijoj kolekciji koju potpisuje ovaj dizajner, Alesandra pozira u prozirnoj korset crnoj midi haljini koja istovremeno odiše romantičnošću i strašću. Brazilska manekenka se fotografisala pored "old tajmera" na terasi držeći ružu u rukama. Mladalačkog izgleda, raspuštene kose i sa diskretnom šminkom, Alesandra je sve oduševila ovim najnovijim fotografijama na Fejsbuk profilu libanskog dizajnera i pokazala da uprkos tome što ne gazi pistu "Viktorijine tajne" i dalje je miljenica nekih brendova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)