Zanimljivosti

Najpoželjniji glumac na svetu priznao: Ceo život sam NESREĆAN I USAMLJEN, gotovo u depresiji

Glumac u dirljivom intervjuu za časopis "GeKu" otvoreno priča o detaljima svog života i nekim situacijama za koje javnost nije znala. Osvrnuvši se na protekle godine, otkriva šta ga je tokom života mučilo i da li je uvek bio srećan.

23.06.2022 12:30

Najpoželjniji glumac na svetu priznao: Ceo život sam NESREĆAN I USAMLJEN, gotovo u depresiji
Tanjug - Ap photo

Sjaj i glamur koji prikazuje holivudski svet je slika koju obični ljudi imaju o poznatima. Međutim, kad se pogleda dublje, i poznate ličnosti se suočavaju sa mnogim teškoćama i izazovima u životu, baš kao i drugi ljudi. A oni najlepši među njima, često su i najusamljeniji. 

Bred Pit nije krio nikada da se u braku sa Anđelinom često osećao depresivno. Uzrok tome bila su neslaganja zadnjih godina braka i Anđelinina narav koja je umela da bude veoma nezgodna.

Sada je glumac otkrio druge detalje iz svog života. Čini se da razlog njegovim depresivnim stanjima nije bila samo Anđa, već se on često, kako je rekao, osećao usamljenim, čak i kao dete.

- U životu sam se uvek osećao usamljeno. Odrastajući sam, kao dete, čak i sada. Tek sam nedavno dosegao sreću u zagrljaju porodice i prijatelja – izjavio je poznati glumac u dirljivom intervjuu.

 

 

Nakon bolnog razvoda, glumac je uspeo da pronađe pozitivnost i iz te priče izađe uzdignute glave. On je  za magazin „GeKu“ čiju naslovnicu krasi za avgustovsko izdanje, rekao da je radost otkrio kasnije u životu i da je proveo dosta godina u depresiji, koju je nazvao „depresijom niskog intenziteta“.

- Šta je ta linija, da li je Rilke ili Ajnštajn, verovali ili ne, ali to je nešto kao da živiš sa paradoksom, kada istovremeno osećaš bol i radost, to je zrelost, to je rast - rekao je Pit.

 

 

U iskrenoj ispovesti, otkrio je da uprkos tome što je na neki način godinama bio izolovan i povučen, uspeo je da pronađe izlaz iz teškog stanja sa alkoholom 2016. godine. Nakon razvoda sa Anđelinom Džoli, posećivao je izvesno vreme sastanke "Anonimnih alkoholičara", sa grupom muškaraca gde je pronašao razumevanje i sa kojima je odlično sarađivao, jer je grupa bila privatna i odabrana i sve je bilo bezbedno.

On je takođe otkrio da je imao i problem tokom spavanja duži niz godina,  sanjajući jedan te isti san kako ga neko progoni i želi da ga izbode. Budeći se u strahu, nije mu bilo jasno zašto se to dešava.

 

 

- Nisam razumeo zašto su želeli da me povrede. Ovo je prestalo pre godinu dve, kada sam počeo da se vraćam u san i pitam: zašto?

Muzika i umetnost su mu pomogle da se ne oseća usamljeno i smatra ih nečim neobjašnjivim što kod njega budi poseban osećaj.

Pit je najavio i kraj karijere, jer smatra da uloge koje dobija ne zadovoljavaju više njegove standarde i afinitete. On će se uskoro pojaviti u akciono – komedijskom trileru „Voz metak“ u kojem igra ubicu koji, koji se oporavlja nakon slučaja sagorevanja i vraća svom poslu sa pogrešnim osećanjem samopouzdanja. Kako je rekao, u poslednjem je tromesečju svoje karijere.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)