Zanimljivosti

Nećete prepoznati čuvenog glumca, izgleda kao DEDA, a ženi devojku mlađu od njegove ĆERKE! (FOTO)

Čini se da je Dolf Landgen naglo ostario i da sve teže prati tempo svoje 4 decenije mlađe verenice koja po godinama može da mu bude unuka.

01.08.2022 13:30

Nećete prepoznati čuvenog glumca, izgleda kao DEDA, a ženi devojku mlađu od njegove ĆERKE! (FOTO)
Printcreen Youtube/Oficijalni trejler iz filma Men of War

Američki glumac švedskog porekla Dolf Landgen (64) izgleda kao deda. Mišićavi Šveđanin koji je planetarnu slavu stekao ulogom ruskog boksera u četvrtom nastavku filma „Roki“ naglo je ostario poslednjih godina. Gotovo je neprepoznatljiv sa potpuno sedom proređenom kosom iako se trudi da ostane u formi.

Međutim, to što izgleda kao deda ne sprečava ga da planira venčanje sa lepoticom koja je 4 decenije mlađa od njega i koja bi po godinama mogla da mu bude unuka.

Nije ga prepoznala

Dolfova verenica Ema (26) je fitnes trener i upoznali su se 2019. u teretani. Svoju vezu su obelodanili godinu dana kasnije kad su se držeći za ruke pojavili filmskom festivalu u Dominikanskoj Republici. Ona je tvrdila da ga nije prepoznala kad su se upoznali, a kamoli da je znala da je poznati glumac.

Iako po godinama može da mu bude unuka i mlađa je od njegove ćerke, Dolf je uveren u njihovu ljubav pa je ubrzo zaprosio Emu sa luksuznim prstenom od ružičastog dijamanta. Par je više puta odlagao venčanje zbog korone, a sudeći prema fotografijama koje su se pojavile u američkim medijima čuveni glumac sve teže prati tempo svoje mlade verenice.

Navodno, njegove ćerke Ida i Greta nemaju ništa protiv očeve želje da po treći put stane pred oltar iako izbegavaju, bar javno, da govore o budućoj maćehi.

Treća sreća

Dolf Landgen iza sebe već ima 2 propala braka. Prvi sa Peri Tom trajao je svega godinu dana. Drugi put se oženio 1994. sa Aneti Kviberg koja mu je rodila 2 ćerke, a brak im se raspao posle 17 godina.

Landgen, čije se bogatstvo procenjuje na više od 14 miliona dolara, spada među najinteligentnije glumce u Holivudu. Sa koeficijentom inteligencije od 160 i diplomom iz hemijskog inženjerstva odlučio je da nauku zameni ulogama u akcionim filmovima što mu je donelo bogatstvo.

Njegovi prijatelji se nadaju da je pametno odabrao 3. ženu  i da bi za njega ovaj brak mogao da bude treća sreća.  

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Kukavci

01.08.2022 17:52

Baš me zanima da li vaši roditelji izgledaju lepo i zategnuto kao pre trideset godina, ili njihovi roditelji..da li i za njih koristite isti račnik..ili ih volite i poštujete bez obzira na sve...ako ne razumete prolaznost vremena i glorifikujete samo fizički izgled jadna vam profesija...

Darko

02.08.2022 07:12

Poznata mi je ta vrsta ljubavi. Snajka bi lovu. Većina žena je takva. Sa takvima treba bez milosti, kao Talibani u Avganistanu. Čim žene pustiš s lanca, odmah haos.