Ispovesti

Šok priznanje pred venčanje: Svekriva mi je otkrila da ME NJEN SIN VARA!

Ispovest anonimne devojke na društvenoj mreži Reddit je šokirala javnost!

31.07.2022 15:30

Šok priznanje pred venčanje: Svekriva mi je otkrila da ME NJEN SIN VARA!
FOTO: shutterstock.com

Venčanje je događaj o kojem skoro svaka devojka sanja. Pripreme pred sam veliki dan umeju da budu izuzetno naporne i stresne, ali sve u cilju da proslava ljubavi dvoje ljudi bude savršena, kako bi im ti trenuci ostali u najlepšem sećanju. Ipak, jednoj devojci se ovaj san pretvorio u najgori košmar, a portal Srećna Republika vam otkriva kako je ona saznala za stravičnu izdaju koja se desila svega par meseci pre njenog venčanja.

Jedna korisnica društvene mreže Reddit je nedavno objavila priču o prevari koju je doživela i kako je saznala za neverstvo svog verenika. Naime, majka njenog verenika rekla joj je istinu nakon što je on zamalo poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. U svojoj prvo objavi, ova devojka je napisala:

- Osećam se kao užasna osoba. Trebalo bi da se venčamo na maloj ceremoniji. Sa svojim verenikom sam šest godina, a vereni smo već godinu dana. To su bile najbolje godine mog života.

Zatim je objasnila kako joj se njena buduća svekrva ispovedila nakon udesa njenog sina:

- Ona je religiozna i kada je moj verenik bio na ivici između života i smrti, strepela je zbog njegovih grehova, pa mi je rekla da me je prevario pre otprilike 2 meseca sa bivšom na koju je naleteo. Objasnila mi je da se to desilo zbog venčanja i zbog stresa oko planiranja svadbe. Očigledno je bio pod stresom, ali sam ga, po njenim rečima, i ja stresirala. Bio je to trenutak slabosti, desilo se samo jednom i on je zbog toga zažalio.

Mladoženja je preživeo i napustio bolnicu, pa je odlučio da živi se roditeljima dok se bude oporavljao. Prevarena mlada je onda nastavila svoju priču:

- Sada i moj verenik i njegovi roditelji pričaju da bismo ipak mogli da se venčamo onda kada smo i planirali. Osećam se užasno jer ja to ne želim. Naša veza se završila onog trenutka kada sam saznala za prevaru. Ostala sam kraj njega jer sam ga volela, i dalje volim, i želela sam da mu bude bolje. Nisam mogla da mu slomim srce dok se oporavlja.

Njena svekrva joj je ubrzo zatim rekla da je pogrešila što joj je priznala neverstvo svog sina i da to što je rekal u trenutku očajanje ne bi trebalo da iskoristi protiv njega. Buduća mlada je nekoliko dana kasnije izvestila korisnike Reddita o daljem razvoju situacije:

- Za početak sam svoje roditelje, koji plaćaju venčanje, obavestila o tome šta se dogodilo i da želim da otkažem venčanje. Nadamo se da će moći da povrate deo kapare koju su dali. Rekla sam im da ću ja isplatiti ostatak troškova.

Međutim, ona tada još nije bila rekla svom vereniku da zna za njegovu prevaru i da želi da otkaže venčanje. Na kraju je usledio i razgovor sa njim, nakon čega je na Redditu napisala sledeće:

- Rekao mi je sve ono što svi inače govore u stanju očaja. Ispao je glup. Nije razmišljao. Bio je pod stresom. Bio je uplašen. Nije mu ništa značilo. Zažalio je. Nije hteo da mi kaže jer mu to ništa nije značilo i nije hteo da me povredi. Trebalo bi da mu pružim priliku da mi dokaže da mi je odan. Tražiće od svojih roditelja da plate venčanje. Možemo da odložimo venčanje na neodređeno vreme. Ja mogu da nastavim da živim u našem stanu, a on će živeti sa roditeljima. Pristaje na sve samo da mu oprostim.

Takođe je dodala sledeće:

- Njegova mama me je pozvala kako bi mi rekla da se oseća krivom što mu odmah nije rekla da mi sve prizna, ali i zbog toga što mi je otkrila njegovu tajnu bez njegove dozvole. Bila je razočarana što sam iskoristila njen trenutak panike, ali i da razume da sam povređena. Niko od njih, pa čak ni moji roditelji, ne veruje da je je među nama zaista gotovo, a ja nemam više energije da im to dokazujem. Sada mi samo treba malo vremena, mira i tišine.

Korisnici Reddita brzo su stali na stranu prevarene žene, rekavši joj da se na vreme povukla, da za varanje ne postoji opravdanje i da ono nikada nije prihvatljivo, piše portal San. Jedan od komentara glasi ovako:

- Njegova mama se uplašila da će umreti, pa je pokušala da se ispovedi umesto njega. To je čudno i odvratno, a ona je pokušala da iskoristi činjenicu da joj je sin na ivici smrti da izmanipuliše snaju kako bi mu oprostila prevaru koju on čak ni sam sebi nije priznao.

- Uradio je to jer je mislio da može da se izvuče. Ni ne pomišljaj o tome da ostaneš sa varalicom. Veoma je izvesno da mu ovo nije bio jedini ispad - napisao je drugi korisnik.

- Šta to znači, varaće te svaki put kada je pod stresom? Život je pun stresa i izazova - dodala je treća korisnica.

- Sada si saznala i da je njegova porodica spremna da laže za njega i da krije njegove tajne. Onu su mu na taj način stvorili odstupnicu i opravdanje da je varanje prihvatljivo. Ne smatram da bi bilo dobro da se orodiš sa takvom porodicom. Ja prva ne bih želela da budem sa nekim ko potiče iz porodice koja ga ne bi posavetovala da prema voljenoj osobi postupi časno i prizna svoju grešku - zaključila je treća korisnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)