Ispovesti

SE*S NAM JE KAO SENDVIČ SA KISELIM KRASTAVČIĆIMA! Žena monotoniju u braku htela da "preseče" sa novim kolegom, a onda se desio ŠOK!

Šta se dešava kada vaš suprug već skoro 20 godina nosi isti sendvič na posao i identično sa vama vodi ljubav, a odjednom se na poslu pojavi zgodan kolega koji je strastven u svemu? Ova žena bila je na tantalovim mukama!

06.07.2022 14:00

SE*S NAM JE KAO SENDVIČ SA KISELIM KRASTAVČIĆIMA! Žena monotoniju u braku htela da "preseče" sa novim kolegom, a onda se desio ŠOK!
shutterstock.com

Dugogodišnji brak je na korak od toga da upadne u monotoniju kao i sve drugo. Primer za ovako nešto je žena koja je punih 19 godina sa suprugom i već se navikla na mnogo toga. Ona ima 41 godinu i bavi se marketinškom onlajn prodajom, dok je njen suprug poreski savetnik koji ima 45 godina.

- Moj muž je vrlo predvidiv i tradicionalan. Užasava se da jede napolju pa mu skoro dve decenije spremam sendviče sa majonezom i kiselim krastavčićima. On svakoga dana ove iste sendviče nosi u kancelariju, gde ih uvek jede za radnim stolom. Seksualni život nam je istovetan poput sendviča sa krastavčićima. Seks imamo uvek sredom uveče i nedeljom ujutru i to šablonski. Pokušala sam da ga iznenadim, izbacim iz rutine, obučem seksi veš, ne bih li mu probudila maštu, ali uvek se svodilo na isto. Tako je i sa našim putovanjima. Nikad ne idemo u inostranstvo već po pravilu na planinarenje u Škotsku, kojeg mi je dosta za ceo život - požalila se na internetu ova žena, a preneo the Sun.

shutterstock.com

Žena čiji je brak upao u monotoniju

Sve ovo i ne bi bilo toliki problem da u njen posao, a izgleda i život nije ušetao zgodni upravnik skladišta koji ima 39 godina i slobodan je.

- Posao se oteo kontroli pa je moj direktor bio primoran da zaposli nekoga ko će se baviti skladištenjem u magacinu. Kada je ušao nov kolega klecnula su mi kolena. Nisam posustala da mu pokažem ceo radni prostor. Redovno mi se smeška i gleda me tokom posla. Nedeljama sanjam o njemu. Moj seksualni život je čak ove nedelje postao za nijansu bolji, pošto sam oba puta dok sam bila sa suprugom žmurela i maštala o novom kolegi - navodi žena.

shutterstock.com

Na korak do prevare

Internet je bio preplavljen savetima koji se nisu izgleda svideli ovoj gospođi.

- Brak je nešto što lako može da upadne u rutinu i dosadu. To što vam se sviđa novi kolega je normalno, ali ukoliko stupite u intimne odnose sa njim, to već neće biti dobro. Ma koliko vam on delovao interesantno, afera sa njim neće značajnije promeniti njegov život dok će uništiti vaš brak, a vrlo moguće i vaš posao - pisalo je u jednom od komentara.

- Da ne biste preterano maštali o kolegi, rizikujte i uplatite egzotično letovanje sa suprugom. Mrdnite se sa mesta, uradite sve kako biste vratili nekadašnju strast da ne biste kasnije neku treću osobu krivili za propast vašeg života - napisao je drugi čitalac.

- Ukoliko vam je toliko postalo loše sa suprugom, razgovarajte sa njim. Posao bi trebalo da promenite ukoliko sumnjate u sebe, ne da menjate muža sa kojom ste 20 godina u braku zarad kratkotrajne strasti - jedan je od saveta.

freepik

Savetovali ženu da promeni posao, a ne muža

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)