Ispovesti

LJUBAV MOG ŽIVOTA se udaje za drugog muškarca, želim da ZAUSTAVIM VENČANJE!

Ovaj muškarac najzad je našao ženu svog života u koju se zaljubio na prvi pogled, ceo svet mu se srušio kada je saznao da se ona uskoro udaje, a evo i šta je rešio da uradi!

22.06.2022 22:00

LJUBAV MOG ŽIVOTA se udaje za drugog muškarca, želim da ZAUSTAVIM VENČANJE!
shutterstock.com

Muškarac od 28 godina priznao je da se pre pola godine do ušiju zaljubio u ženu koja je godinu dana mlađa od njega.

Njih dvoje su se upoznali na zabavi kod zajedničkog prijatelja.

shutterstock.com

Kad sudbina umeša prste

Hemija koju nikada pre nije osetio

- Ona je prelepa, ima ogromne smeđe oči i jako je zabavna. Odmah sam osetio takvu hemiju kao nikada pre u životu, a i smejali smo se cele večeri. Bio sam ubeđen da smo "kliknuli" pa sam pitao prijatelja detalje o njoj. Zapanjio sam se kada sam čuo da se za par nedelja udaje - priča ovaj mladić, a prenosi The Sun.

Žurke kod zajedničkog prijatelja su se nastavile budući da je pandemija prošla.

shutterstock.com

Zaljubio se u nju na prvi pogled

- Sledeći put kada smo se videli kao da smo nastavili tamo gde smo stali. Rekla mi je da se udaje, ali da nije 100% sigurna u svoju odluku. Ponudio sam se da je ispratim kući. Tačno je da je bila pripita i nisam želeo da iskoristim situaciju, ali poljubili smo se na rastanku. To je bio najlepši poljubac u mom životu - objašnjava momak koji je još pod utiskom.

On je zatražio savet na internetu šta da radi.

Upropastiću joj venčanje!

- Približava se dan njenog venčanja kada ću je nepovratno izgubiti. Dođe mi da kada pitaju ima li ko nešto da doda, da ustanem i da progovorim! Video sam njenog verenika i deluje mi da uopšte nije za nju. Lepši sam, harizmatičniji i duhovitiji od njega - rekao je ovaj vidno uzbuđeni mladić.

Pixabay.com

Poljubac koji mu je promenio život

Komentari putem mreža nisu izostali.

- Trebalo bi da ona sama odluči kako i sa kim želi da nastavi svoj život -

- Čoveče, ne bi valjda želeo da se osećaš kao drugi ili rezervna varijanta celog života? Ili da ti ona prebacuje da je propustila venčanje zbog tebe? -

- Ukoliko odluči da se ne venča, ta odluka bi trebalo da bude samo i isključivo njena -

- Udaje se, možda je samo zbunjena i nesigurna -

- Porazgovarajte pre venčanja, na danu venčanja će već biti prekasno. Budi spreman da je ostaviš ukoliko joj treba vremena da razmisli. Tu odluku mora doneti ona samostalno, a ne ti umesto nje - bili su samo neki od saveta.

shutterstock.com

Čekajući pravi savet

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)