Ispovesti PREVARILA ME JE 6 SATI POSLE SVADBE, NA SEBI JE JOŠ IMALA VENČANICU: Ali tu nije bio kraj, stala je pred mene i tražila mi nešto zbog čega se umalo nisam srušio! 22:30
Strast DŽOGIRALA JE PORED GOLF-TERENA, A ONDA ODJEDNOM ČULA VRISKU I ČUDNE ZVUKOVE! Kada se okrenula na travi je ugledala par u zanosu: Sve je snimila, ALI TO NIJE BIO KRAJ! (FOTO) 15:45
Zanimljivosti REKLA MU JE DA JE ILI UBIJE ILI NAPRAVI DETE - sada je trudna! Megan u drugom stanju sa bivšim zavisnikom koji je varao sa drugaricom 21:19
Odrasli DA LI SE SEĆATE ČOVEKA S NAJVEĆIM PONOSOM OD ČAK 48 CENTIMETARA? Lekari konačno otkrili o čemu se radi, zanemeli kada su shvatili šta je radio samom sebi! (FOTO) 11:13
Brak i veze TRAŽIO JE SUPRUGU KOLIMA, A ONDA JE UGLEDAO U JEDNOM PARKU: Zanemeo je od bola kad je video šta radi na klupici, pa je odlučio da je pozove: Sve je snimio! (VIDEO) 22:00
Ispovesti UŠAO SAM U STAN I ČUO NEŠTO IZ SPAVAĆE SOBE: Zanemeo sam od stresa, bila je to moja žena, ali onda je usledilo ono najgore! 21:02
Ispovesti ŽENA MU JE POSLE SAMO 4 DANA TRAŽILA RAZVOD: "Mislio sam da se šali, a onda je istina izbila na videlo!" 22:01
Ispovesti POZVALA ME JE TRUDNICA KOJA JE IŠLA NA POROĐAJ: Tražila je mog dečka, mislim da se nikad neću oporaviti od onoga što mi je rekla! 19:50
Brak i veze 6 RAZLOGA ZAŠTO ŽENE VARAJU! Psihoterapeutkinja otkriva: Muškarci ovo sigurno ne očekuju! 06:05
Strast ODUVEK ME JE PRIVLAČILA SVASTIKA: Jednog dana joj je muž bio na poslu, moja žena kod frizera, a deca su se igrala u dvorištu - Znojim se od pomisli na taj dan! 22:01
Brak i veze PARTNER ĆE VAS PREVARITI KAD NAPUNI OVOLIKO GODINA: Postoji 4 sigurna ZNAKA da se to dešava, 1 će vas zaprepastiti! 19:01