Ispovesti NAPIO SAM SE I ZAVRŠIO U KREVETU SA DVE ŽENE, SNIMAJUĆI SVE: Ni u ludilu nisam sanjao da će moja devojka naći tajni folder na mom telefonu! 22:05
Ispovesti OTIŠLA SAM BEZ DEČKA NA LETOVANJE: Sve je počelo kao šala, igrali smo "masne fote", a flaša se zaustavila na meni i njemu! 21:30
Ispovesti OTIŠLA JE KOD NAJBOLJE PRIJATELJICE DA VIDI NJENU BEBU: Zbog jednog detalja na ruci deteta nikad više joj se nije javila! 10:59
Zanimljivosti KAMILA JE AFERU SA ČARLSOM ZAPOČELA IZ OSVETE: Manje poznati detalji burne romanse britanskog kraljevskog para! 10:20
Ispovesti MISLIO SAM DA IDEMO NA ODMOR IZ SNOVA, a ona me ja na moje oči prevarila: Obukla je najmanji bikini, pa završila sa kumom i mladoženjom 14:01
Zanimljivosti SKANDALI KRALJICE KAMILE, koju znamo samo kao bakicu sa šeširom: Njen snimljen bludni razgovor je i dalje blam broj 1, a OVAKO se osvetila princezi Dajani 09:31
Ispovesti POSLE 12 GODINA LJUBAVI I DVOJE DECE NAJZAD PLANIRAMO VENČANJE: Onda mi je stigla poruka koja je uništila sve - on je negirao, ali ovo ga je odalo 20:55
Brak i veze BRAK MI JE PUCAO PO ŠAVOVIMA, MOJA ŽENA NIJE PRESTAJALA DA ZVOCA: Rešio je da nađe mladu ljubavnicu, a onda je usledilo nešto čemu se nije nadao! 20:20
Brak i veze ZABORAVITE NA STEREOTIPE O PREVARI: Stručnjak za intimne odnose otkriva - ovo je pravi razlog za neverstvo! 19:40
Ispovesti MARIJA JE POSTAVILA KAMERE U KUĆI: Kada je videla šta joj svekrva radi iza leđa zanemela je od bola 10:21
Film, muzika i pozorište EVA RAS JE SVOJEVREMENO BILA PRAVA LEPOTICA: Imala je 3 braka, najviše je volela poslednjeg muža, kome je priznala da ga vara! 18:10