Brak i veze Godinama slušam razloge za PREVARU - i najčešći nije ono što mislite, tvrdi terapeut 16:01
Ispovesti Sam mi je priznao, a sve vreme sam osećala: Moj dečko je imao AFERU sa muškarcem, ovako sam shvatila 11:05
Ispovesti IZBACILA sam ga iz stana: Došao je po stvari, a onda mi je rekao da sam prelepa, strasno poljubio i poveo u KREVET 21:15
Psihologija Šta zapravo znači kada muškarac prevari ženu s drugim muškarcem? DR ALEKSANDAR MILOŠEVIĆ otkriva istinu koja šokira 09:19
Ispovesti Stalno sam se svađao sa komšijom, a onda sam pozvao njegovu ŽENU kod sebe: TRI dana sve se treslo i žestoko sam mu se OSVETIO 22:20
Ispovesti Četiri dana pre venčanja stigla mi je ANONIMNA PORUKA: Sve je otkazano, a ja sam pobegla na drugi kraj sveta 15:38
Vesti Na aerodromu se opraštala od dečka, kada je sa leđa prišao ON - scena koju svi gledaju u neverici (VIDEO) 10:20
Tetka Saveta Da li znate zašto se pomorandže prodaju u CRVENOJ mrežici? Evo kako vas prodavci varaju decenijama! 16:30
Ispovesti Žena me je PREVARILA sa šefom: Oženio sam njegovu najbližu osobu i postao porodica sa njima 21:30
Horoskop Ovi horoskopski znaci biće vam verni do koske: Za njih je LJUBAV svetinja i ne znaju za prevaru 09:01
Zanimljivosti Slavni ZAVODNIK poznat po ljubavnim SKANDALIMA danas puni 65 i živi srećno u braku kao PAPUČAR! 11:30