Ispovesti

MUŽ JE OTIŠAO NA PROSLAVU MATURE I NIJE SE VRATIO KUĆI! Šta da radim, njegovo objašnjenje šta se dogodilo je nelogično, a videće se s tom ženom OPET!

Očajna četrdesetjednogodišnja žena zatražila je savet stručnjaka nakon što je doživela prvu veću krizu u braku.

09.07.2022 22:00

MUŽ JE OTIŠAO NA PROSLAVU MATURE I NIJE SE VRATIO KUĆI! Šta da radim, njegovo objašnjenje šta se dogodilo je nelogično, a videće se s tom ženom OPET!
Shutterstock

Mnogi parovi upadaju u bračnu rutinu za koju se veruje da je jedan od glavnih uzroka prevara u vezama, a kako se sa sumnjom da njen izabranik švrlja sa strane bori četrdesetjednogodišnja žena vidi se u ispovesti koju je ona rešila da podeli sa čitaocima britanskog Sana, pa samim tim i sa čitavim svetom.   

Ona je u braku 16 godina, ima 41, a njen suprug 43 godine. Sa njima je dobila dva sina starosti 11 i 12 godina. Kako je započela priču, njen suprug je nedavno bio veoma uzbuđen kada je čuo da su mu dva drugara posle toliko vremena došli u rodni grad, pa je otišao da se nađe sa njima. Ona ništa nije posumnjala budući da su imali idealan brak.

Međutim, tada je usledio pravi pakao. Njen muž se do sutradan nije vratio kući, a ona je bila van sebe od brige. Zvala je sve okolne barove i zajedničke prijatelje, da bi na kraju pronašla njegov telefon putem uređaja za praćenje izgubljenih mobilnih. Signal je davao znak da je on u suprotnom delu grada, pa je već predosetila da je po sredi nešto loše.

shutterstock.com

Čekajući muža da se vrati kući

Bez mnogo razmišljanja ona je zbrinula decu i krenula kolima da nađe supruga. U tom trenutku joj je zazvonio telefon. Bio je to on. Rekao joj je da se sastao sa drugom i drugaricom iz srednje, da su se napili posle toliko godina i da su druženje nastavili kod te žene. Navodno su tamo na kraju zaspali.  

Kada je najzad došao kući, nije više mogao da okoliša i priznao joj je sve.

- Bio sam veoma zaljubljen u tu ženu tokom srednje škole, ali ona me nije primećivala. Posle toliko godina se vratila kući na kratko i kada je odjednom kao sasvim druga osoba počela da flertuje sa mnom, bio sam van sebe od sreće. Ali ništa se sem flerta nije desilo - rekao je on.

shutterstock.com

Muž se pravdao rečima da je s nekadašnjom drugaricom samo flertovao, a da ga je ona zavodila

Problem je bio u tome što su oni došli u rodni grad zbog obeležavanja mature. Žena se plašila šta li će se tek desiti na noći proslave mature, budući da njen suprug ne krije koliko je oduvek bio fasciniran tom osobom.

S druge strane, očajna žena sluti da se te noći dogodilo mnogo više nego što joj je muž priznao. Ona je zato očajna potražila odgovor na internetu.

- Vi ste pod velikim stresom, a vaša deca to primećuju. Niko nije vredan da deca trpe zbog njega, pogotovo ne neka treća osoba koja je uletela u vaš život -

shutterstock.com

Par koji se teško bori s problemima u braku 

- Ukoliko vam toliko smeta, zamolite supruga da ne ide na maturu gde će biti i ta žena. Obrazložite mu sve svoje sumnje koje imaju pokriće -

- Ukoliko odlučite da mu verujete da ide na maturu, nikako nemojte da sedite kod kuće, gledate na sat i čekate crni scenario. Izađite i vi kako ne biste razmišljali o tome - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)