Ispovesti

ZBOG RASKIDA POSTALA TOPMODEL: Nisam mu bila DOVOLJNO LEPA, a sad samo može da mi pljune pod prozor! Šta vi mislite?

Devojka koju je momak ostavio pošto nije bila preterano atraktivna, sada mu je poručuje: "Ko se poslednji smeje, najslađe se smeje!" Evo ko je ona sada!

21.06.2022 17:00

ZBOG RASKIDA POSTALA TOPMODEL: Nisam mu bila DOVOLJNO LEPA, a sad samo može da mi pljune pod prozor! Šta vi mislite?
TikTok/printscreen-kim.decker

Za mnoge dame se kaže da su najlepše upravo kada su zaljubljene. Kim Deker je samo jedna od devojaka koja je mislila da uživa u svojoj vezi, zato je ono što je njen dečko uradilo došlo kao grom iz vedra nema.

Kim je visoka 168 cm, ali se kao tinejdžerka oblačila pomalo muškobanjasto. Ona ume da se našali da je njena mama do njenog puberteta imala 2 sina, aludirajući na svoj stil oblačenja. Kim je često volela da nosi kačkete, a tu su bile i naočare za vid. Evo kako je ona nekada izgledala.

TikTok/printscreen-kim.decker

Kim Deker kada ju je dečko ostavio

Njen nezreli dečko je tako rešio da je ostavi, pošto je smatrao da može da nađe mnogo lepšu devojku.

- Rekao je da nisam dovoljno lepa i ostavio me. Kazao je da je siguran da može da nađe mnogo atraktivniju devojku. Poručila sam mu neka samo izvoli -

Neke devojke bi upale u depresiju, ali ne i Kim. Ova devojka se zainatila da postane najbolja verzija sebe i uspela je u tome. Već sa 20 godina počela je da radi kao model. U njenom slučaju transformacija nije neverovatna, sama Kim objašnjava da je "dozvolila sebi da zablista u punom sjaju". Ona je upravo to i uradila. Smršala je, a preplanuo ten i malo šminke, kao i glamurozna garderoba su već učinili svoje.

Na TikToku je tako osvanuo snimak njene transformacije na kome se vidi trenutak kada ju je ostavio dečko, ceo snimak prati i priča, a potom vidimo i njen sadašnji izgled. Ona sada ima 21 godinu i model je čak dve agencije, Runwaylondon.agency kao i Immmodels. Vidimo da izgleda zanosno, vodi se parolom: "Ko se poslednji smeje, najslađe se smeje", a mnogi joj predviđaju i karijeru koju imaju popularni anđeli Victoria`s Secret.

TikTok snimak transformacije je pregledan blizu 300.000 puta, a ni reakcije nisu izostale.

- Neverovatno je koliko si lepa -

- I pre si bila lepa, a lepa si i sada -

- On je jedini na gubitku -

- Tako se to radi! Bravo devojko -

- Toliko si lepa da bi mogla da budeš Viktorijin anđeo -

Ovu su samo neke od njenih fotografija, a celu  priču preneo je i The Sun.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim (@kim.decker)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Bethge (@paula_bethge)

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)