Roditeljstvo OSTAVILA JE SINA KOD SVEKRVE TOKOM VIKENDA: Kada ga je vratila kući posle nekoliko sati je shvatila ŠTA JE BABA URADILA detetu, kukala je na sav glas! 18:55
Brak i veze MUŽ MARKO ME JE OSTAVIO BEZ DINARA S DVOJE DECE I OTIŠAO KOD LJUBAVNICE! A onda mi se jednog dana na vratima pojavila svekrva - gušila sam se zbog onog što je uradila! 08:30
Vesti VERIO ME JE I ORGANIZOVALI SMO VEČERU ZA CELU PORODICU: Ali njegova majka je uradila nešto toliko strašno da sam vrisnula od šoka i u trenu ga ostavila! 09:40
Vesti SVEKRVA ME JE PONIZILA PRED MUŽEM, ZBOG NJEGOVE REAKCIJE SAM ZANEMELA OD ZAPREPAŠĆENJA: Narednog dana je usledio još veći šok! 16:40
Ispovesti JOŠ SE SEĆAM REČI KOJIMA ME JE SVEKRVA KLELA NA IZLASKU IZ KUĆE: "Proklet bio dan kad si nam prešla prag", samo sam nastavila dalje, nisam se ni okrenula! 20:30
Roditeljstvo PORODILA SE I DONELA BEBU KUĆI, A ONDA JE SVEKRVA UZELA NOVOROĐENČE: Počela je da se raskopčava i nudi mu da sisa - nesrećna žena vrisnula je od šoka! 18:16
Roditeljstvo PROSULA SAM ČAJ NA KREVET I ČEKALA REAKCIJU MOJE TRI SNAJKE: Mislile su da se baka pomokrila, grdile su je i psovale, a onda je usledio neočekivani preokret! 12:45
Vesti VERILI SMO SE I MOJOJ SREĆI NIJE BILO KRAJA DOK SVEKRVA NIJE URADILA NEŠTO SKANDALOZNO: Ušla sam na Fejsbuk i umalo nisam pala u nesvest kad sam TO videla! 19:40
Vesti OSTAVILA JE SVEKRVU SAMU U KUĆI NA NEKOLIKO SATI, A KADA SE VRATILA NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA VIDI: Donela joj je poklon zbog kog je vrisnula od šoka, pa je izbacila napolje! 15:50
Vesti MILICA SE UDALA I OTIŠLA DA ŽIVI NA SELO U ŠUMADIJI: Kad je rodila decu svekrva je pokazala pravo lice, najgore je usledilo na SAHRANI! 15:55
Vesti SAKRILA SAM KAMERU U SVEKRVINOJ KUĆI I SAZNALA NEŠTO JEZIVO, NISAM MOGLA DA SE OPORAVIM OD ONOG ŠTO SAM ČULA! A onda je usledio još veći ŠOK kada je sve ispričala mužu! 12:10
Ispovesti SVEKAR I SVEKRVA SU NAS TUŽILI I TRAŽE 650.000 EVRA - razlog je više nego bizaran: Tvrde da im nanosimo bol jer ja još nisam rodila! 07:31