Vesti VERILI SMO SE I MOJOJ SREĆI NIJE BILO KRAJA DOK SVEKRVA NIJE URADILA NEŠTO SKANDALOZNO: Ušla sam na Fejsbuk i umalo nisam pala u nesvest kad sam TO videla! 19:40
Vesti OSTAVILA JE SVEKRVU SAMU U KUĆI NA NEKOLIKO SATI, A KADA SE VRATILA NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA VIDI: Donela joj je poklon zbog kog je vrisnula od šoka, pa je izbacila napolje! 15:50
Vesti MILICA SE UDALA I OTIŠLA DA ŽIVI NA SELO U ŠUMADIJI: Kad je rodila decu svekrva je pokazala pravo lice, najgore je usledilo na SAHRANI! 15:55
Vesti SAKRILA SAM KAMERU U SVEKRVINOJ KUĆI I SAZNALA NEŠTO JEZIVO, NISAM MOGLA DA SE OPORAVIM OD ONOG ŠTO SAM ČULA! A onda je usledio još veći ŠOK kada je sve ispričala mužu! 12:10
Ispovesti SVEKAR I SVEKRVA SU NAS TUŽILI I TRAŽE 650.000 EVRA - razlog je više nego bizaran: Tvrde da im nanosimo bol jer ja još nisam rodila! 07:31
Vesti SANDRA JE ZATEKLA SVEKRVU KAKO JOJ PRETURA PO FIOKAMA: Snaja joj je dokočila, nastao je HAOS - a tek kako je reagovao babin sin! 15:10
Brak i veze MILICA SE UDALA ZA LJUBAV SVOG ŽIVOTA, ALI ONDA JE DOŽIVELA HOROR: Uselila se u kuću u kojoj je živeo s roditeljima: Zbog onoga što je uradio izgubila je SVE! 07:30
Brak i veze IZBACILA SAM SVEKRVU IZ NAŠEG BRAČNOG KREVETA, A TEK ONDA JE USLEDIO HAOS! Zbog onoga što je moj muž uradio nema sam danima 06:50
Brak i veze BEOGRAĐANKA SE ZALJUBILA U SELJAKA I REŠILA DA ZBOG NJEGA NAPUSTI SVE: Ali život joj se pretvorio u pakao, nije mogla da veruje šta mora da radi, a onda se umešao SVEKAR! 07:30
Vesti JELKU PEŠIĆ SVI NA SVETU ZNAJU KAO SVEKRVU IZ PAKLA: Maltretirala je snajku na najgore načine, a na kraju je odlučila da joj presudi - sin je sve vreme ćutao! 14:59
Vesti POP NAM JE DOŠAO NA VRATA, A MOJA SNAJA JE URADILA NEŠTO JEZIVO: Sada mi se celo selo smeje, a reakcija mog sina je još strašnija! 16:55
Brak i veze HAOS NA SVADBI! SVEKRVA JE NASRED PODIJUMA UZELA MAKAZE, PA URADILA NEŠTO NEČUVENO: Svatovi je gledali u čudu, a mladina reakcija je šokantna! (VIDEO) 14:36