Vesti PLAKALA SAM KAO KIŠA KAD SAM VIDELA ŠTA JE SVEKRVA URADILA DOK JE ČUVALA MOJU BEBU: Zabranila sam joj da viđa unuka! 20:10
Vesti RAZVELA SAM SE OD NJENOG SINA PRE 16 GODINA, A ONA MI I DALJE OVO RADI: Srpkinja otkrila šta joj bivša svekrva priređuje, ljudi zanemeli! 21:00
Ispovesti SVEKRVA VERA JOJ JE UOČI VENČANJA KRIŠOM DALA PORUKU: Kada ju je pročitala Anastasija je pobegla i krila se 15 godina, a onda je usledio šok preokret! 21:00
Vesti ČIM SAM SE PORODILA, SVEKRVA JE OVO POKUŠALA DA MI URADI IZA LEĐA: Odmah sam je izbacila iz porodilišta, sada je cela familija ljuta na mene 19:01
Brak i veze MLADA IZBEZUMLJENA POSLE ONOGA ŠTO SU JOJ ZAOVA I SVEKRVA URADILE PRED VENČANJE: Slomila se i počela da plače kad ju je ugledala, želi da otkaže svadbu! 14:15
Roditeljstvo OSTAVILA JE SINA KOD SVEKRVE TOKOM VIKENDA: Kada ga je vratila kući posle nekoliko sati je shvatila ŠTA JE BABA URADILA detetu, kukala je na sav glas! 18:55
Brak i veze MUŽ MARKO ME JE OSTAVIO BEZ DINARA S DVOJE DECE I OTIŠAO KOD LJUBAVNICE! A onda mi se jednog dana na vratima pojavila svekrva - gušila sam se zbog onog što je uradila! 08:30
Vesti VERIO ME JE I ORGANIZOVALI SMO VEČERU ZA CELU PORODICU: Ali njegova majka je uradila nešto toliko strašno da sam vrisnula od šoka i u trenu ga ostavila! 09:40
Vesti SVEKRVA ME JE PONIZILA PRED MUŽEM, ZBOG NJEGOVE REAKCIJE SAM ZANEMELA OD ZAPREPAŠĆENJA: Narednog dana je usledio još veći šok! 16:40
Ispovesti JOŠ SE SEĆAM REČI KOJIMA ME JE SVEKRVA KLELA NA IZLASKU IZ KUĆE: "Proklet bio dan kad si nam prešla prag", samo sam nastavila dalje, nisam se ni okrenula! 20:30
Roditeljstvo PORODILA SE I DONELA BEBU KUĆI, A ONDA JE SVEKRVA UZELA NOVOROĐENČE: Počela je da se raskopčava i nudi mu da sisa - nesrećna žena vrisnula je od šoka! 18:16
Roditeljstvo PROSULA SAM ČAJ NA KREVET I ČEKALA REAKCIJU MOJE TRI SNAJKE: Mislile su da se baka pomokrila, grdile su je i psovale, a onda je usledio neočekivani preokret! 12:45