Brak i veze SVEKRVA IZ PAKLA NAPRAVILA DNEVNI RASPORED ZA SNAJKU: Evo šta ona sve mora da uradi za njenog sina! 11:02
Vesti MILICI JE DEDA KUPIO SILIKONE, UDALA SE ZA MILIONERA I RODILA PETORO DECE: Sad je progovorila o svekrvi i ovo otkrila 09:40
Ispovesti SVEKRVA SE POJAVILA NA SVADBI SINA U VENČANICI: Opušteno je čak i pozirala kao nevesta, dok su je svi zapanjeno gledali 19:31
Zanimljivosti SUPRUGA SLAVNOG ZAVODNIKA ZBOG SVEKRVE PROŠLA PAKAO: Vatrena snajka joj na kraju pokazala gde joj je mesto! 20:20
Ispovesti MAJKA BRANI SVEKRVI DA UZIMA BEBU U RUKE: Razlog je šokantan, a evo pod kojim to uslovima sme da drži unuče! 10:59
Moda BUDUĆA NEVESTA U SUZAMA ZBOG VENČANICE: Ono što je uradila njena svekrva nikad joj neće zaboraviti! (VIDEO) 10:20
Ispovesti "SVEKRVA SE STALNO ŽALI DA JE UMORNA, A ODBIJA SVAKU VRSTU POMOĆI": Očajna snaja traži savet na internetu 18:50
Ispovesti "SNAJA MI DOZVOLJAVA DA VIĐAM UNUČE SAMO AKO JOJ SREĐUJEM KUĆU": Ispovest ponižene svekrve i bake podelila korisnike Interneta 20:00
Ispovesti SVEKRVU UŽASNO NERVIRAJU VELIKE GRUDI NJENE SNAJE: "Optužila me je da su mi spuštene, a onda je vrisnula kad je videla moju fotografiju u toplesu!" 22:01
Ispovesti SVEKRVA IZ NIŠA PREPLAKALA PRAZNIKE: „Dok me je snaja vređala, moj sin je ćutao kao zaliven“ (FOTO) 14:00
Ispovesti SVEKRVA JE POZVALA SNAJU DA JOJ SAOPŠTI JEDNU ODLUKU KOJU JE DUGO PREĆUTKIVALA: Kada je čula šta želi, ženi se pamet pomutila! 17:00
Ispovesti UPOZNALA JE NOVU DEVOJKU SVOG SINA I ODMAH HTELA DA JE IZBACI IZ KUĆE: Devojka je izgovorila rečenicu nakon koje je prebledela (FOTO) 21:52