Vesti PIJANI DEDA JE PRIJAVIO OTMICU UNUKE! Poveo je dete u kafanu i ono je nestalo bez traga i glasa - rasplet situacije je JEZIV I POTRESAN! 13:25
Strast NAJBOLJA DRUGARICA JE SPAVALA S MOJIM DEDOM, A SAMO NEKOLIKO SATI KASNIJE I S MOJIM DEČKOM: Ali tu nije bio kraj, kada sam videla te fotografije - pripala mi je muka! 22:15
Ispovesti DEVOJČICA OTIŠLA DO KOMŠIJA I PITALA DA JOJ BUDU BAKA I DEKA: Godinama kasnije otkrila je njihovu VELIKU TAJNU (FOTO) 16:45
Vesti POŠTAR JE STARCU DONEO NOVOGODIŠNJI POKLON, ALI ON JE ODBIO DA GA OTVORI: Kada je ušao u dekinu kuću skamenio se od onoga što je video - suze su same tekle! 11:47
Vesti SKANDALOZAN SNIMAK DEVOJKE IZ BOLNICE OBIŠAO SVET - vrtela zadnjicom oko starca dok je na aparatima, a onda otkrila KO JE ON! Usledilo je nešto JOŠ GORE! (VIDEO) 15:55
Roditeljstvo DALI SU DEKI DA PRIDRŽI NOVOROĐENOG UNUKA, a onda mu rekli kako se beba zove! Ovakvu reakciju niko nije očekivao! (VIDEO) 11:20
Vesti DEDA JE NESTAO PRE 56 GODINA: Mislili su da je pobegao, a onda je otkrivena užasna istina - "Kada su izvukli telo znao sam da je ON po jednom detalju!" (FOTO) 21:15
Vesti VOZAČ AUTOBUSA PRIMETIO DA DEKICA NE ULAZI - i odmah reagovao! Shvatio da je u velikoj opasnosti (VIDEO) 14:55
Vesti PROSIPALA JE PEPEO SVOG POKOJNOG DEDE U MORE, ali nije bila spremna za ono što se dogodilo posle! Ugledala je ZNAK! 22:15
Brak i veze UDALA SE LEPOTICA, ALI KADA SU LJUDI UGLEDALI MLADOŽENJU SVE JE STALO! O ovom videu bruji svet! (VIDEO) 16:16
Roditeljstvo NE NOSE SVI HEROJI PLAŠT: Ovaj deda je posle razvoda sina i snaje usvojio tri unuka, da ne bi završili u domu (VIDEO) 18:35
Zanimljivosti ŠTA RADI DEKICA OD 99 GODINA U DIZNILENDU: Ne može da hoda, ali ovoga se ne plaši - sve je snimljeno (VIDEO) 11:01