Ispovesti NA DAN VENČANJA MUŽ MI JE PROMRLJAO DVE REČI I SLOMIO MI SRCE! Sve se odigralo samo 60 sekundi nakon što su izgovorili sudbonosno "da", čak je i matičar zanemeo! 22:10
Brak i veze MLADENCI SU IZVODILI PRVI PLES - u trenu se sve rasulo dok je ona vrištala na podu! Gosti zabezeknuto gledali HAOS koji im se odigravao pred očima 19:45
Brak i veze SKANDAL NA SVADBI! MLADOŽENJA JE MLADU IZMAZAO TORTOM, a ona je rešila da mu se osveti istom merom! Usledio je neviđeni haos, nisu mogli da ga zadrže! (VIDEO) 17:10
Ispovesti SNAJA JE TREBALO DA JOJ BUDE GLAVNA DEVERUŠA, ali kad je obukla haljinu mlada je zanemela od šoka! Rekla joj je da može da bude na venčanju pod JEDNIM USLOVOM! 23:15
Brak i veze MLADA PODIGLA VENČANICU PRED SVIMA i mužu pokazala zadnjicu: "Ti na meni zauvek" rekla je dok su milioni šokirano gledali 11:01
Brak i veze FOTOGRAF NIJE BIO ZADOVOLJAN POLJUPCEM MLADENACA: Krenuo je ka mladoženji da pokaže nevesti kako se to radi i usledio je ŠOK OBRT - neviđeni snimak zapanjio svet! (VIDEO) 10:25
Brak i veze TATA ME JE VODIO DO OLTARA KADA JE NAGLO ZAUSTAVIO VENČANJE! Povukao ga je za ruku dok se gost branio, POTEKLA je reka suza 10:20
Brak i veze SKANDAL U EMISIJI "BRAK NA NEVIĐENO": Dok je išla ka oltaru ON se okrenuo i kad je videla šta ima u ustima, umalo nije pala, usledila je DRAMA! (VIDEO) 13:15
Vesti CEO REGION BRUJI O OVOJ BOSANSKOJ SVEKRVI: Kada je njen sin na svadbi nahranio tortom svoju izabranicu usledila je reakcija kojoj se niko nije nadao! (VIDEO) 12:30
Moda ČITAV SVET PRIČA O VENČANICI MLADE IZ PRIŠTINE: Sve je bilo ok dok nije zaljuljala kukovima, dekolte se otvorio, šlic rastvorio, a kad se okrenula - ŠOK! 16:01
Vesti HTELI SU DA ME IZBACE SA SVADBE ZBOG BOJE HALJINE: Nije bila bela, provokativna, a ni kratka - ovo je bio PROBLEM 07:20
Brak i veze VENČALI SU SE I TREBALO JE DA ODIGRAJU PRVI PLES: Kada su otvorili vrata restorana sledili su se od šoka, ona je zaplakala - ovako nešto strašno nisu ni sanjali! (VIDEO) 11:40