Vesti OČUH MI JE PRIREDIO JEZIVU SCENU NA DAN VENČANJA: Usred svega, ušao je muškarac i počeo da radi OVO! Svi su bili u suzama! 09:40
Zanimljivosti OVAKO JE BRIŽIT MAKRON IZGLEDALA U MLADOSTI! Ljudi u NEVERICI gledaju njene fotografije - da li je to zaista ONA?! (FOTO) 22:26
Vesti USRED VENČANJA NEKO IM JE DIGAO KUĆU U VAZDUH! Mlada je tamo otrčala u venčanici i zatekla jeziv prizor - sada je klupko počelo da se odmotava, ON JE SVE URADIO! (FOTO) 11:40
Ispovesti IMALI SU VENČANJE KAO IZ BAJKE, A ONDA JE MLADOŽENJA URADIO NEŠTO JEZIVO - celu noć je preplakala u kupatilu! 19:30
Ispovesti STANA JE MILOVANU PRVE BRAČNE NOĆI PRIZNALA NEŠTO ZBOG ČEGA JE PREBLEDEO: Ono što je usledilo zaprepastilo je članove obe porodice! 08:31
Brak i veze MLADOŽENJA JE PRED SVIMA OTKOPČAO ŠLIC I POKAZAO KAKO SE SPREMIO ZA PRVU BRAČNU NOĆ - mlada ne zna šta je čeka, svi su pokrili oči jer je na nezgodom mestu PORUKA 15:09
Brak i veze SKANDAL NA SVADBI! Mladenci su izašli pred goste, a onda je iza njih pušten video! Mladoženja je pred svima otkrio kako ga ona vara s njegovim rođakom! (VIDEO) 11:50
Ispovesti NA DAN VENČANJA MLADOŽENJA SE NIJE POJAVIO, a ona je poslala drugaricu u njegov stan: Mučena devojka se od šoka sručila 21:40
Vesti SVEKRVA JE PODIGLA ČAŠU DA NAZDRAVI NA SVADBI SINA: Zbog njenih reči pukla bruka, mlada je bila crvena kao bulka! 20:25
Roditeljstvo OTAC JOJ JE UMRO, ALI JE OBEĆAO DA ĆE SE POJAVITI NA DAN NJENOG VENČANJA! Pred oltarom je usledila šok scena - mlada se gušila u suzama od prizora! (VIDEO) 18:05
Brak i veze KADA JE MOJA BUDUĆA SVEKRVA TRAŽILA DA OVO NOSIM NA VENČANJU, ZAGRCNULA SAM SE OD ŠOKA: Uz to mi je rekla i nešto jezivo, ne mogu da se oporavim! 08:30
Brak i veze HAOS NA SVADBI - ZBOG MLADE LJUDIMA PALE VILICE DO POLA: Venčanica kao da nije imala donji deo, sevnule noge u halterima, a onda se pojavio mladoženja, još veći ŠOK! (VIDEO) 17:45