Vesti OVAKAV POKLON ZA SVADBU NIKO NIJE DOBIO, 17 LEPOTICA IGRALO SAMO ZA NJEGA: Mladoženja zanemeo, ljudi ne veruju da se ovo dogodilo (VIDEO) 19:00
Ispovesti IZBACIO SAM MAJKU SA SVOG VENČANJA: Pao mi je mrak na oči kad sam video s kim je došla, nikad joj neću oprostiti tu sramotu! 19:30
Vesti POMAHNITALA SVEKRVA MI JE NA MOJOJ SVADBI ZALEPILA TORTU U LICE, A ONDA ME JE I PONIZILA PRED SVIMA: Reakcija mog muža je bila neverovatna! (VIDEO) 19:00
Vesti VRIŠTALA JE NASRED VENČANJA: Mlada izgubila kontrolu zbog rođake - gosti su gledali scenu koju nikada neće izbaciti iz glave! 08:30
Vesti NEVESTI NIJE BILO DOBRO, KAKO BISTE VI REAGOVALI DA VAM SE MAJKA OVAKVA POJAVI NA VAŠOJ SVADBI: 6 miliona ljudi se uhvatilo za glavu (VIDEO) 19:30
Brak i veze TIK PRED VENČANJE MLADOŽENJA JE DOBIO PORUKU OD TASTA: Mladin otac slučajno mu poslao fotografije koje nije smeo da vidi! (VIDEO) 16:20
Vesti MLADA DOŽIVELA POMRAČENJE, HTELA DA BIJE ROĐAKU: Muž, tetka i ujak su je držali, a sve zbog OVOGA – slika izazvala haos (FOTO) 19:30
Vesti UMALO NASTRADALA ZBOG KOLAČA, ZLA SVEKRVA POKUŠALA DA OTRUJE SNAJU NA VENČANJU, MLADOŽENJA JE IZBACIO NAPOLJE: Godinama se priča o svadbi iz pakla (VIDEO) 21:00
Vesti MLADA ME JE OTERALA SA SVADBE ZBOG HALJINE: Nije bela, a ni provokativna, ali OVO joj je strašno zasmetalo (VIDEO) 12:30
Vesti MLADA JE OD MENE TRAŽILA DA OBRIJEM SVOG JAZAVIČARA ZA NJENO VENČANJE: Ne uklapa joj se u estetiku, ovako sam joj odgovorila! 19:01
Ispovesti MLADA JE ŽELELA VENČANJE BEZ DECE: Odbila da pozove i svoju polusestru od 19 godina, a ono što joj je tražila zauzvrat ostavilo je sve u šoku! 21:01
Ispovesti BILA MI JE KAO SESTRA I JEDVA SAM ČEKALA DA POSTANEMO KUME: Pred venčanje mi je rekla da me ne želi na svojoj svadbi i to zbog OVOGA! 19:40