Vesti SVEKRVA JE PODIGLA ČAŠU DA NAZDRAVI NA SVADBI SINA: Zbog njenih reči pukla bruka, mlada je bila crvena kao bulka! 20:25
Roditeljstvo OTAC JOJ JE UMRO, ALI JE OBEĆAO DA ĆE SE POJAVITI NA DAN NJENOG VENČANJA! Pred oltarom je usledila šok scena - mlada se gušila u suzama od prizora! (VIDEO) 18:05
Brak i veze KADA JE MOJA BUDUĆA SVEKRVA TRAŽILA DA OVO NOSIM NA VENČANJU, ZAGRCNULA SAM SE OD ŠOKA: Uz to mi je rekla i nešto jezivo, ne mogu da se oporavim! 08:30
Brak i veze HAOS NA SVADBI - ZBOG MLADE LJUDIMA PALE VILICE DO POLA: Venčanica kao da nije imala donji deo, sevnule noge u halterima, a onda se pojavio mladoženja, još veći ŠOK! (VIDEO) 17:45
Vesti IMALA JE 5 GODINA KAD JOJ JE UMRLA BAKA: Posle 28 godina na dan VENČANJA stigla joj je stara, smeđa kutija - zanemela je kad je otvorila! (VIDEO) 16:30
Vesti SVEŠTENIK JE PITAO DA LI NEKO IMA NEŠTO PROTIV DA SE PAR VENČA - U TRENU JE NASTAO HAOS: Mlada je zadigla venčanicu i pokazala šta drži među nogama, mladoženja se jedva sabrao! (VIDEO) 13:45
Brak i veze MLADOŽENJA JE ODJEDNOM PREKINUO VENČANJE I MLADA JE ZAVRŠILA U SUZAMA: Nije mogla da se smiri zbog onoga što joj je priredio! (VIDEO) 15:41
Brak i veze TEK NAKON ŠTO SE UDALA, OTKRILI SU JOJ LICE MLADOŽENJE: Lepotica nije mogla da prestane da vrišti kad ga je videla, hvatala se za glavu u agoniji! (VIDEO) 18:05
Ispovesti REKLA SAM SESTRINOM VERENIKU OGROMNU TAJNU I UNIŠTILA IM VENČANJE! Ne znam šta sam im ja sada kriva?! 21:55
Ispovesti UDALA SE IZ ŠALE MISLEĆI DA POMAŽE NESREĆNOM MUŠKARCU: Onda je oktiveno šta je stvarno planirao i SVI su se zaprepastili! 21:50
Brak i veze HAOS NA SVADBI! SVEKRVA JE NASRED PODIJUMA UZELA MAKAZE, PA URADILA NEŠTO NEČUVENO: Svatovi je gledali u čudu, a mladina reakcija je šokantna! (VIDEO) 14:36