Zanimljivosti SNEŽANA DAKIĆ U PROVOKATIVNOJ HALJINI ODUVALA SVEĆICE NA TORTI: Kada su saznali koliko je napunila godina, svi su zinuli od čuda! (FOTO) 15:30
Brak i veze KOJE SU NAJBOLJE GODINE ZA BRAK ZA ŽENE, A KADA SU MUŠKARCI KONAČNO "ZRELI" ZA OLTAR? Ključno je pravilo 37 odsto 06:50
Telo ZAŠTO NEKE ŽENE IZGLEDAJU KAO TINEJDŽERKE, A DRUGE KAO NJIHOVE MAJKE? 8 neočekivanih faktora koji utiču na ovu pojavu - jedan ostavlja bez reči, pa svi ljudi to rade! 18:35
Brak i veze JA IMAM 26, A MOJ MUŽ 87 GODINA! Stariji je od mog dede, ali jedva čekam da mu rodim dete - sada su objavljeni i njihovi privatni SNIMCI o kojima bruji svet! 19:15
Odrasli U PANICI STE, SRCE VAM KUCA KAO LUDO: Evo koliki broj otkucaja je normalan, a koji OPASAN! 09:30
Zanimljivosti ITALIJANSKA LEPOTICA RAZBILA KLETVU LEONARDA DIKAPRIJA?! Da li je moguće da je i on poklekao, priče o veridbi sve glasnije? 11:15
Odrasli OVAJ TEST OTKRIVA DA LI STE ZDRAVI I KOLIKO ZAPRAVO IMATE GODINA: Ovu vežbu mnogi mrze, ali daje sve odgovore! 21:10
Odrasli BROJ SLUČAJEVA AUTIZMA SE UTROSTRUČIO, UZROK SE NALAZI I U STVARI KOJU KORISTIMO SVAKODNEVNO: Evo koja deca su najugroženija 15:55
Brak i veze 8 GODINA SAM U VEZI I UPRAVO SAM SAZNALA NEŠTO JEZIVO O SVOM PARTNERU: Pronašla sam njegovu krštenicu, jedan detalj iz nje mi je uništio život! 17:01
Brak i veze PARTNER ĆE VAS PREVARITI KAD NAPUNI OVOLIKO GODINA: Postoji 4 sigurna ZNAKA da se to dešava, 1 će vas zaprepastiti! 21:01