Zanimljivosti

OSTARILI PREKO NOĆI: VIP zavodnici koje danas teško prepoznajemo (FOTO)

Nekada su sve žene ludele za njima, ali se čini da su im baš one i došle glave, te su naprasno ostarili i propali!

06.08.2022 15:00

OSTARILI PREKO NOĆI: VIP zavodnici koje danas teško prepoznajemo (FOTO)
Ap photo - Srećna Republika

Iako svi kažu da muškarci najlepše izgledaju kada dostignu zrelo doba, čini se da to pravilo baš i ne važi za svakoga, a posebno za slavne dase koji su u vezi ili braku sa znatno mlađima damama. Portal Srećna Republika otkriva koja su to 4 slavna zavodnika ostarila preko noći i kako su im buran život i brojne žene došle glave.

1. Mark Entoni

Bivši suprug pevačice Dženifer Lopez je baš naglo ostario. Iako je u maju verio svoju 30 godina mlađu devojku, manekenku Nadiju Fereiru, 53-godišnji Mark Entoni baš i nije slika i prilika muškarca koji je kraj mlađane žene procvetao. Naprotiv, njegova sve mršavija građa, sve izraženiji podočnjaci i ispijeno lice govore u prilog tome da je njegov buran emotivan život konačno došao na naplatu.

Naime, nekadašnji latino zavodnik je poznat po tome što je često išao iz veze u vezu. Prvi brak sa manekenkom Dajanarom Tores mu je trajao od 2000. do 2004. godine, a šuška se da je povod za kraj bilo poznanstvo sa Dženifer Lopez, sa kojom je bio u periodu od 2004. do 2011. godine, a zvanično su se razveli tek 2014. U novembru 2014. godine je oženio manekenku Šenon de Limu, a par se razveo samo dve godine kasnije. Nakon 3 propala braka, 4 dece i planova za još jedno venčanje, mora se priznati da pevač baš i ne izgleda sveže i odmorno.

2. Džordž Kluni

Poznati holivudski plejboj se u poslednje vreme malo ofucao. Posebno kada ga vide pored supruge, advokatice Amal Alamudin (44), koja u petoj deceniji izgleda kao devojčica. Čini se ga je Džordža Klunija (61) dokrajčilo očinstvo u kasnim pedesetim, te je naglo smršao, a brada koju nosi u poslednje vreme čini da poznati glumac izgleda još ispijenije i umornije.

3. Metju Mekonahi

52-godišnji glumac je nedavno boravio u Hrvatskoj tokom porodičnog odmora, te su na fotografijama sa mora mnogi mogli da vide da ni on nije izbegao “zubu vremena”. Njegova supruga, bivša manekenka i dizajnera Kamila Alveš sa 40 godina izgleda bolje nego ikad, uprkos tome što je na svet donela troje dece. Glumac Metju Mekonahi pak progresivno propada, a čini se da se njegovo naglo starenje odrazilo i na njegovu karijeru, te više nije toliko tražen za angažmane u holivudskim krugovima.

4. Vilijam Levi

Kubanski zavodnik koji nas je oborio s nogu u meksičkim telenovelama i spotu za pesmu “I’m Into You” Dženifer Lopez je naglo propao. Ipak, svako ko je upućen u njegov privatni život vam lako može odgonetnuti i zašto je do toga došlo. Naime, osim čestih flertova sa partnerkama iz projekata u kojima je učestovao, Levi je poznat i po tome što je svoju suprugu, glumicu Elizabet Gutjeres (43), prevario sa više od 80 žena dok su bili u vezi i u braku. 41-godišnji Vilijam Levi sa njom ima dvoje dece, ali to ga nije sprečilo da bespoštedno šara, čak i nakon brojnih “drugih prilika” koje mu je supruga pružala. Ona je praštala dok je mogla, a onda joj je prekipelo, pa je rešila da se razvede, što su i potvrdili pre par meseci, piše portal story.hr

Ovakvo njegovo ponašanje nije umanjilo njegovu popularnost kod žena, ali jeste kod producenata, koji su sve manje voljni da angažuju glumca kojeg stalno kritikuju na društvenim mrežama. Izgubio je popularnost među fanovima, koji mu stalno ostavljaju uvredljive i ljutite komentare ispod objava. Osim toga, na nedavnim videima koje je glumac okačio na Instagramu, vidi se da ga je buran i nesputan život koštao dobrog izgleda, te su mnogi primetili da su mu bore sve dublje, podočnjaci sve veći, ali i da izgleda umorno i nesrećno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)