Zanimljivosti

Ćerka Bena Afleka ukrala pažnju na medenom mesecu TATE I DŽEJ LO: Kopija svoje poznate MAJKE (FOTO)

Dok Ben i Džen uživaju na svom medenom mesecu u Francuskoj, sve veću pažnju privlače njihova deca koja im prave društvo!

28.07.2022 18:00

Ćerka Bena Afleka ukrala pažnju na medenom mesecu TATE I DŽEJ LO: Kopija svoje poznate MAJKE (FOTO)
Foto; Profimedia

Iznenadno venčanje Bena Afleka i Dženifer Lopez je uzdrmalo svet, a zahvaljujući njihovom medenom mesecom u Parizu, ovaj par ne prestaje da privlači pažnju javnosti. Ipak, gospodin i gospođa Aflek nisu sami na svom bračnom putovanju. Njima su se pridružila njihova deca iz prethodnih brakova koja se naizgled međusobno odlično slažu. Medijima je za oko posebno zapala jedna od devojčica, a portal Srećna Republika vam otkriva o kome se radi.

Naime, 16-godišnja Vajolet Aflek ne prestaje da intrigira javnost u poslednjih nekoliko nedelja. Nakon spekulacija da je glumčeva najstarija ćerka odbila da prisustvuje očevom venčanju sa Džej Lo, Vajolet je ipak odlučila da im pravi društvo na medenom mesecu. Ona i njena mlađa sestra Serafina (13) su u par navrata uslikane kako se druži sa Eme, 14-godišnjom ćerkom Dženifer Lopez.

Ipak, ono što je ubedljivo privuklo najveću pažnju je njena neverovatna fizička sličnost sa njenom majkom, glumicom Dženifer Garner. Fotogografije iz nekih uglova prikazuju da je Vajolet klon svoje mame.

 

 

I dok Internetom kruže nagađanja da je Aflekova bivša supruga preplakala venčanje svog nekadašnjeg muža i njegove dugo čekane ljubavi, Garnerova se potrudila da ovakve nemile spekulacije opovrgne na svom Instagram profilu.

Naime, ona je tih dana bila na odmoru na jezeru Taho, a sve je ovekovečila na svojim Instagram storijima, na kojima su fanovi videli kako vozi bicikl i pliva. Izgleda da su bivši supružnici uspešno preboleli razlaz i da među njima ipak nema zle krvi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)