Zanimljivosti

Viktoriju Bekam razapeli zbog fotografije ćerke i muža: Gde će vam duša?!

Kreatorka i njena porodica su izazvali lavinu negativnih komentara svojom objavom, koju su mnogi okarakterisali kao surovu.

22.07.2022 09:00

Viktoriju Bekam razapeli zbog fotografije ćerke i muža: Gde će vam duša?!
Foto: Tanjug/AP

Ovog leta, čini se da je obala Hrvatske postala mondensko mesto za odmor, barem ako je suditi po činjenici da su je Bekamovi izabrali kao svoju omiljenu letnju destinaciju. Dejvid, Viktorija, njihova ćerka Harper i sin Kruz uživaju na jahti, ali se čini da nije baš sve tako idilično u njihovom svetu. Portal Srećna Republika vam otkriva zašto je poznata porodica naišla na surovu osudu javnosti.

Naime, Viktorija Bekam je nedavno na Instagramu objavila snimak sa mora, na kojem se Dejvid i Harper grle na palubi jahte tokom njihovog krstarenja Hrvatskom. Bivša Spajsica je uz video napisala sledeće:

- Srećan vikend! Poljupci iz Hrvatske.

Ipak, ova objava nije baš oduševila sve njene fanove. Naime, obožavaoci su ubrzo primetili da se pored Davidove čaše belog vina nalazi nekoliko morskih ježeva, od kojih su neki rasečeni, te se vidi njihovo narandžasto meso.

Ovaj prizor je podelio fanove Bekamovih, budući da se mnogi nisu složili sa njihovom odlukom da ova morska stvorenja izvuku iz vode.

- Zašto su ubili te sirote morske ježeve? - upitao je jedan obožavatelj.

Drugi je prokomentarisao:

- Bekamovi koji ubijaju ugrožene vrste treba prijaviti vlastima.

- Morski jež bi poživeo preko 100 godina, ali onda su Bekamovi došli u Hrvatsku - napisao je još jedan gledalac.

- Ovo je tako tužno - dodao je drugi obožavalac, dok ga je drugi podržao:

- Slažem se... OVO JE STRAŠNO!

Ipak, pojedini pratioci su stali u odbranu poznatog para, te je jedan od njih napisao:

- Morski ježevi su delikates i uopšte nisu ugroženi ili zabranjeni za lov. Iako su važni za morski život, u Hrvatskoj ih ima u izobilju.

- Ukusni su - napisao je drugi pratilac.

- U Jadranskom moru ima dovoljno ježeva i nije ih zabranjeno vaditi. Ovih nekoliko ježeva koje su uzeli neće napraviti nikakvu štetu - zaključio je poslednji fan, piše portal hellomagazine.com

BONUS VIDEO:

Komentari (0)