Zanimljivosti

Legendarna Kasandra objavila sliku s plaže, svi u transu! Pogledajte kako danas izgleda čuvena glumica zbog koje je čitava Srbija plakala! (FOTO)

Venecuelanka Koraima Tores napunila je 49 godina i sa svojim pratiocima na Instagramu podelila deo privatnog života.

23.07.2022 11:00

Legendarna Kasandra objavila sliku s plaže, svi u transu! Pogledajte kako danas izgleda čuvena glumica zbog koje je čitava Srbija plakala! (FOTO)
FOTO: Printscreen/Youtube/Kasandra EMDT

Ne postoji osoba koja te 1997. nije bila prikovana za male ekrane svakog radnog dana u 8 uveče. Kasandra je žarila i palila Srbijom, a glumica koja joj je "podarila život" je u našoj zemlji postala heroina, simbol patnje, ljubavi i pobede nad surovom sudbinom. Danas, 25 godina kasnije, Venecuelanka Koraima Tores i dalje obara sa nogu, a portal Srećna Republika vam otkriva kako joj to polazi za rukom.

Naime, ova 49-godišnja dama možda i nije često pohodila srpske male ekrane nakon svoje legendarne uloge, ali to ne znači da nije bila aktivna na poslovnom planu. Ona je nastavila da snima serije punom parom, ali se posvetila i porodičnom životu. Postala je majka 1994. godine, te sa suprugom Nikolasom Monterom ima sina Manua. Par se venčao 1996. godine i žive u Bogoti.

Sa pojavom društvenih medija i Koraima je stekla priliku da sa fanovima deli svoju svakodnevicu, što sa velikim zadovoljstvo često i čini. Aktivna je na Instagramu, gde rado odgovara na poruke i komentare obožavalaca. Na toj mreži ima 319 hiljada pratilaca, ali se ogromnoj popularnosti ne bi trebalo čuditi.  

Ako bacite pogled na glumičin profil, videćete da ona često objavljuje fotografije iz teretane i sa plaže, na kojima se vidi njena zanosna figura. Na pragu šeste decenije, mora se priznati da Koraima izgleda savršeno. Njeni isklesani trbušnjaci su u prvom planu na svakoj slici koju okači nakon treninga.

 

Skladna građa glumice vidi se i na fotografijama sa plaže, koje često objavljuje, a prizor na njima je spektakularan. Zanosna brineta je očuvala čak i mladalački izgled lica, ali i osmeh koji nas je pre četvrt veka omađijao. 

 

- Savršenstvo!

- Najbolji trbušnjaci Instagrama!

- Kakva prelepa žena!

- Svakog dana sve lepša.

- Prelepa Kasandra! - glase samo neki od komentara oduševljenih pratilaca. 

 

Uz takve reakcije glumica može samo da bude ponosna na izgled i na neizbrisivi trag koji je ostavila njena legendarna uloga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

abcDE

27.07.2022 20:27

za 5 banki je i vise nego dobra!