Zanimljivosti

Jelena Đoković raznežila svet: Svaka mama OBAVEZNO mora da uradi OVO!

Tarina i Stefanova mama redovno oduševljava svoje pratioce na Instagramu fotografijama iz porodičnog života, a ova slika je pobrala posebne simpatije!

28.07.2022 11:00

Jelena Đoković raznežila svet: Svaka mama OBAVEZNO mora da uradi OVO!
Foto: Tanjug/AP

Jelena Đoković je poznata po svojoj posvećenosti deci i njihovom najranijem razvoju. Stoga je, osim pažnje usmerene na odgoj sina Stefana i ćerke Tare, svoje vreme usmerila i na rad Fondacije “Novak Đoković”, koja teži da mališanima širom Srbije pruži mirno i normalno detinjstvo, posebno deci koja nemaju sredstava i uslova za mirno i bezbrižno odrastanje.

Osim svog rada, ona je i ličnim primerom pokazala šta znači biti brižan roditelj pun ljubavi, a najnovija fotografija ne njenom Instagram profilu je otopila srce svih onih koji su je ugledali. Portal Srećna Republika otkriva o kakvom se prizoru radi.

Naime, Jelena je objavila fotografiju sa plaže ne kojoj vidimo nju i njenu 4-godišnju ćerku Taru u kupaćim kostimima. Mama Jelena na slici ljubi svoju devojčicu, a opis koji je ostavila uz fotografiju je raznežio sve njene fanove. Jelena je uz sliku napisala sledeće:

- Poljupci? U milijardama, dok još može, a i ko broji

Ova fotografija i poruka koju ona šalje je naišla na divne reakcije kod Jeleninih pratilaca na Instagramu, koji su sa oduševljenjem lajkovali i komentarisali objavu, te je ona za svega nekoliko sati sakupila više od 14 hiljada lajkova. U komentarima su pljuštali emotikoni srca i aplauza, a poruke Jeleninih pratilaca su jasno koliko ih je ova objava dirnula:

- Ova fotografija je čudesna!

- Prelepo, nikada ne prestajte da mazite i ljubite svoju decu!

- Dragi Bože, koliko je ovo preslatko!

- Koliko nežnosti na jednoj fotografiji!

- Mamina maza, što da ne!

Fanovi su se složili da deci od viška ljubavi ne može da bude ništa i da se on nje samo lepše raste. Mi možemo samo da se složimo sa njima!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)