Zanimljivosti

DŽOAN KOLINS PROMENILA FRIZURU POSLE VIŠE OD POLA VEKA! Glumičina transformacija je neverovatna! (FOTO)

Zvezda serije "Dinastija" udavala se pet puta i trenutno je u braku sa 32 godine mlađim muškarcem, a odlučila je da u 89. godini promeni imidž.

03.11.2022 18:01

DŽOAN KOLINS PROMENILA FRIZURU POSLE VIŠE OD POLA VEKA! Glumičina transformacija je neverovatna! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Čuvena glumica Džoan Kolins (89), koja je stekla planetarnu slavu ulogom zlobnice Aleksis Karington Kolbi u kultnoj seriji "Dinastija" od 1981. do 1989. godine, više nema istu frizuru. Ta vest odjeknula je medijima pošto je poznata dama juče objavila grupnu fotografiju na Instagramu na kojoj su svi odmah primetili da ona izgleda potpuno drugačije jer je, verovali ili ne, posle više od pola veka promenila frizuru. Naime, Džoan je imala podjednako skandalozan život poput lika koji je glumila u "Dinastiji" - menjala je redom muževe i bila umešana u mnogobrojne afere, ali je zato ostala dosledna svom stilu.

Natapirana kraća kosa bila je njen zaštitni znak, kao i elegantna toaleta. Mnogi je upravo takvu pamte još od pre 40 godina, zato je promena i više nego očigledna. Bilo da joj je kosa bila kraća ili duža uvek su bile prisutne šiške i tapiranje koje bi dalo na volumenu njenim vlasima.

Kolinsova se juče pojavila u nesvakidašnjem izdanju. Volumen ponovo nije izostao, ali je kosa bila vezana u potiljačnom delu, dok se spuštala ravno niz leđa. Mnogi su zapanjeni koliko glumica dobro izgleda uprkos godinama, tako da salve komplimenta nisu izostale.

- Pravi primer kako jedna dama treba da izgleda -

- Madona bi trebalo da se na nju ugleda, kao primer dostojanstvenog starenja -

- Ova žena sve zna da iznese -

- Moj idol bila i ostala -

- Živa legenda -

Džoan i pored svetske slave nije imala preterano sreće u ljubavi, a udavala se čak 5 puta. Prvi muž joj je bio glumac Maksvel Rid za kog se udala 1956. Par se razveo 4 godine kasnije. U javnost je čak navodno procurila šokantna informacija da ju je Maksvel silovao, međutim, ona to nikada nije potvrdila, ali nije ni opovrgla. 

U holivudskog zavodnika Vorena Bitija zaljubila se 3 godine posle bračnog brodoloma. Njihov odnos kulminirao je veridbom, ali se raspao zbog Vorenovih brojnih prevara. Kolinsova je otkrila da je zatrudnela sa njim, ali je donela odluku da abortira. Bila je u braku i sa pevačem i glumcem Entonijem Nevlijem sa kojim je dobila dve ćerke. Treći put je izgovorila sudbonosno filmskom  producentu Ronu Kasu, sa kojim je dobila još jednu ćerku.

Džoan se 1985. udala za švedskog pevača i plejboja Pitera Holma u Las Vegasu, a razveli su se samo 2 godine kasnije. Čini se da je na kraju sreću pronašla sa petim mužem, glumcem Persijem Gibsonom koji je mlađi od nje 32 godine, a venčali su se 2002. godine. Poznatoj glumici brak sa više od 3 decenije mlađim suprugom izgleda i te kako prija budući da joj osmeh ne silazi osmeh sa lica. Tako da spekulacijama da je promenila frizuru zbog bračnog nezadovoljtsva ovde nema mesta. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)