Zanimljivosti

DANICA MAKSIMOVIĆ POSLE VRELIH FOTKI U DŽAKUZIJU POZIRALA SAMO U SAKOU: Svi su gledali samo u jedan detalj! (FOTO)

Poznata glumica, koja u januaru puni 70 godina, dobila je salve pohvala za fantastičan izgled iako je otkrila više nego što se očekivalo.

28.11.2022 17:01

DANICA MAKSIMOVIĆ POSLE VRELIH FOTKI U DŽAKUZIJU POZIRALA SAMO U SAKOU: Svi su gledali samo u jedan detalj! (FOTO)
Foto: ATA Images

Glumica Danica Maksimović u januaru puni 70 godina, a gotovo niko joj ni u najluđim snovima ne bi dao više od 50. Ona izgledom, a još više duhom, odaje utisak žene bar 2 decenije mlađe.

Čini se da popularna glumica na pragu 8. decenije izgleda bolje nego ikada, a u prilog tome idu i fotografije na Instagramu koje je objavila juče. Maksimovićeva, naime, može rame uz rame da stane sa slavnim holivudskim glumicama, a mnoge bi joj pozavidele na izgledu.

Glumica se ovog puta pojavila u spektakularnom izdanju. Nosila je crnu veš-majicu i crne najlon-čarape, a preko svega je imala samo duži crni sako koji joj je dosezao do kukova. Maksimovićeva je tim izdanjem stala rame uz rame s pevačicama Sanjom Vučić i Teodorom Džehverović, koje su, takođe, pozirale samo u čarapama. Glumica je imala i damski crno-beli šešir i kompletnu šminku. Kao u i uvek dominirala je njena duga kosa boje meda, koja je padala preko ramena. Ipak, najviše pažnje privukle su njene noge, posebno u gornjem delu, gde samo na prvi pogled izgleda kao da glumica nosi šorts, a u stvari su u pitanju zadebljanja na čarapama.   

Mnoge VIP dame pohvalile su Daničin izgled, a među njima su glumica Milica Milša, pevačica Kaliopi i voditeljka Dragana Katić. Usledile su i salve pohvala za izgled od strane fanova.

 - Božanstvena, unikatna, žena zmaj -

- Jedinstvena i telom i dušom -

- Dano, zaista izgledaš svetski -

- Šta reći, savršna žena -

- Apsolutni spoj duše i tela -

- Bog Vas stvorio za svaku modnu kombinaciju -

- Žena za sva vremena -

- Zašto da ne pozira samo u sakou kada joj se može -

- Prava dama -

- Uvek lepa, doterana i nasmejana -

- Bila i ostala filmska ikona - ređali su se komentari. 

Poznato je da Danica voli planine i džakuzije, pa je tako pre nekoliko dana pozirala u jednom od njih u opuštenom izdanju i te fotografije opisala poezijom:

- Poznajem te tišine, kao kapljica eho u mraku. Zafali malo blizine, da smo isto u znaku - napisala je Danica u opisu fotografija na koje je malo ko je ostao imun.

Lepu Danicu je, podsetimo, pre nekoliko decenija osvojio Tode Lolić i reklo bi se da je to osvajanje za ceo život. Poznata  glumica nije želela potpisivanje bračne zajednice jer joj, kako je više puta istakla, to ne garantuje srećnu vezu. Sa životnim partnerom je dobila i sina Miloša Lolića (43) koji je danas veoma uspešan reditelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)