Zanimljivosti

MILENA VASIĆ U POTPUNO PROVIDNOJ HALJINI POKAZALA SVE ATRIBUTE: Glumica zapalila maštu zavodljivim izdanjem koje niko nije očekivao od nje! (FOTO)

Šarmantna glumica zaintrigirala javnost nikad zavodljivijim izdanjem

30.11.2022 21:02

MILENA VASIĆ U POTPUNO PROVIDNOJ HALJINI POKAZALA SVE ATRIBUTE: Glumica zapalila maštu zavodljivim izdanjem koje niko nije očekivao od nje! (FOTO)
FOTO: E stock

Glumica Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Milena Vasić (45), zablistala je u elegantnoj toaleti kojom je mnoge pratioce na društevnim mrežama ostavila bez reči. Pojedini su na prvi pogled možda pomislili da je u pitanju latino diva Eva Longorija, sa kojom je ovaj put sličnost i više nego očigledna, ali u pitanju je ipak naše gore list. 

Supruga režisera Juga Radivojevića (50)  blistala je u zlatnoj čipkanoj haljini  ispod koje joj se nazirao zavodljivi donji veš. Masivna ogrlica od cirkona bila je u prvom planu, a primetne su bile i minđuše koje su se uklopile u celu kombinaciju. Glumica je podeleli kosu na razdeljak pa je skupila u elegnatnu nisku punđu. Od šminke je dominirao crveni karmin, a holivudski glamur je dopunjen i crvenim noktima. 

 

 

- "I mislim da ti se najviše isplati da me slediš, a biću ti vođa pravi odavde i kroz prostor večnih sati, gde ćeš čuti krike očaja na javi, videti drevne u bolu sene što vape da ih druga smrt muka izbavi. I videćeš one zadvoljne iako uz muke plamene, jer se nadaju da će i oni stići, bilo kad među one duše blažene. Budeš li hteo, zatim, njima prići dočekaće te duša dostojnija od mene. Tada s njom ćeš put nastaviti, a ja ću otići" 
Vergilije
- citirala je glumica odlomak iz "Božanstvene komedije" i stavila upravo te reči uz opis zlatne haljine, a komentari nisu izostali.

"Prelepo, moja omiljena boja"

"Veoma lepo dizajnirana haljina"

"Prelepa žena"

" Za Milenu su godine stale"

" Pravi si dijamant"

"Predivna dama "

 

 

Duhovitu i talentovanu glumicu publika obožava da gleda u brojnim ostvarenjima, a podjednako pažnje izaziva i njen ljubavni život sa suprugom Jugom. Njih dvoje su se zabavljali pre 20 godina, ali on se potom oženio i dobio sina, a i ona se udala i dobila dvoje dece. Sudbina je htela da im se posle oba razvoda  putevi ponovo ukrste, čini se, zauvek. Kao vrhunac ljubavi dobili su i sina Lava.

- Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im "Jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi" - rekla je Milena za medije i dodala da je presrećna u braku budući da je Jug predivan suprug i otac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Mile sumadinac

05.12.2022 14:19

Svecana haljina i starke pa to ne ide nikako