Zanimljivosti

NIKOLINA PIŠEK PREKINULA ĆUTANJE: Svi pričaju o načinu na koji se pojavila na jednom događaju (FOTO)

Mnogi njeni pratioci su joj na društvenim mrežama poručili: Možeš ti i mnogo bolje od toga!

24.11.2022 17:01

NIKOLINA PIŠEK PREKINULA ĆUTANJE: Svi pričaju o načinu na koji se pojavila na jednom događaju (FOTO)
FOTO: ATA images

Voditeljka Nikolina Pišek pojavila se na jednoj proslavi i tom prilikom se odlučila za nesvakidašnji stajling. Izgleda da su lik Mortiše Adams i Grdane iz bajke o "Uspavanoj lepotici" bile zvezde vodilje za haljinu koju je Pišekova ponela na žurki. Ona je i sama to priznala, otkrivši da su njenom temperamentu obe podjednako drage. 

Ono kada Maleficent i Mortiša Adams dobiju modno osveštenu kćer… oba karaktera obožavam, nekako su opake darkerice u duši, a tako i ja volim da se zamišljam. Inače, predstava mi je loša, kao i koncentracija, pa se uglavnom u brzini upakujem u neku sladunjavu princezicu i posle se pitam kako se to dogodilo. Ovo sam prava ja, ljudi, pomirite se sa time! Veče kada je svaka modna odluka legitimna, samo da ima muda - napisala je na Instagramu Pišekova uz serijal fotografija.

Haljina koja je izgleda kreirana po Nikolininoj želji je spoj svega i svačega, a najviše liči na scenski kostim. U pitanju je kreacija koja je duga do zemlje, crna i većim delom providna. U gornjem delu je u vidu kožnog korseta koji povezuje gornji i donji deo, dok bokovi ostaju otkriveni. Rukavi haljine deluju kao da nisu deo same kreacije, već su tu čisto dekorativno. Voditeljka se grejala u bundi dok se nije skinula kako bi je uslikalo vešto oko fotoreportera. 

Njen stajling izazvao je brojne reakcije njenih pratilaca, a bilo je i onih kojima se njeno izdanje nije dopalo. 

- Božeeee, koliko si nekada imala stila. Nekadašnjoj Nikolini se nikad ne bi desilo ovako nešto -

- Totalni promašaj, ženo trgni se, za tebe su mlađi dizajneri, a ne neke dark babuskere -

- Možeš ti to i bolje - glasili su samo neki od komentara takvog sadržaja.  

Nikolina je u maju mesecu ove godine ostala bez supruga istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, a ona se prvi put posle tragedije pojavila na koncertu Petra Graša u Beogradu. Voditeljka nije želela da se ističe, pa nije pozirala na crvenom tepihu ispred Arene pred koncert, a ni unutra nije privlačila pažnju. Vreme je provodila sedeći sa prijateljicom, dok su paparaci pokušavali da zabeleže svaki njen korak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)