Zanimljivosti

SVI SU GLEDALI U STOMAK SANJE KUŽET i pitali se samo jedno! Voditeljka se pojavila u haljini o kojoj se priča, u centru pažnje i kreacija Anastasije Ražnatović (FOTO)

Mnoge VIP ličnosti zablistale su u punom sjaju na jučerašnjoj prestoničkoj žurki, a dve dame su se posebno izdvojile.

04.11.2022 13:19

SVI SU GLEDALI U STOMAK SANJE KUŽET i pitali se samo jedno! Voditeljka se pojavila u haljini o kojoj se priča, u centru pažnje i kreacija Anastasije Ražnatović (FOTO)
FOTO: ATA images

Mnoge ličnosti s domaće javne scene okupile su se juče kako bi uveličale žurku koju je organizovao Hello magazin. Jedna od najupečatljivijih dama, u čijem smeru je sevalo najviše bliceva, bila je i pevačiaca Anastasija Ražnatović. Ona je privukla najviše pažnje i odevnom kombinacijom, a opredelila se za dugu suknju koja se širi u donjem delu u vidu sirene, dok je u gornjem delu imala top. Čitava kombinacija je bila u raznobojnim šljokicama među kojima su dominirale one pink boje, kao i crni saten. Anastasija je imala i duge crne rukavice, takođe od satena, koje su imale otvore za prste.

Atraktivna brineta je kosu podigla u visoku punđu, a prisutni su joj uskočili u pomoć zbog poteškoća koje je imala s dužinom suknje. Celu kombinaciju je zaokružila pink tašnicom, dok je šminka bila već uveliko prepoznatljiva za tu pevačicu - tamnije nijanse senke na uglovima očiju i neutralni karmin, dok je manikir bio u maslinasto-zelenoj boji.

Ražnatovićeva je bila ta i kojoj je pripala čast da duva svećice na slavljeničkoj torti povodom 15 godina rada magazina. 

Skoro sve poglede sinoć je privlačila i voditeljka Zvezda Granda Sanja Kužet. Ona se pojavila u haljini koja je svima oduzela dah. U pitanju je jarko zelena kreacija, pripijena uz telo. Cela leđa su joj otvorena, a gornji i donji deo haljine se sjedinjuju samo u vidu jedne zlatne šnale u predelu struka. Time je stomak atraktivne voditeljke bio u prvom planu, a iako svi već uveliko znaju koliko je ona zgodna uprkos činjenici da iza sebe ima dva porođaja, nisu izostali komentari kako je njeno zategnuto telo stvarno bez premca.   

Sanjina haljina je u gornjem delu bila zatvorena i imala je i naramenice, dok je delovalo da ne trpi veš jer bi se u spuprotnom on nazirao ispod nje. Zbog toga nisu izostali ni komentari, to jest spekulacije šta li je to Kužetova ponela ispod raskošnog komada odeće. 

Sanja se opredelila i za masivnu zlatnu narukvicu, a kosu je vezala u dug rep koji nisko pada. Šminka je bila svedenija, budući da lepoj voditeljki ne treba mnogo da zablista u punom sjaju.

FOTO: ATA images

Sanja Kužet

Pevačica Seka Aleksić ostala je dosledna svom prepoznatljivom stilu. Njena toaleta bila je i jedna od najekstravagantnijih sinoć. Ona se odlučila za crnu haljinu koja je išla samo preko jednog ramena i dosezala do zemlje, a sam materijal u crnoj boji se dodatno presijavao. Seka je celu kombinaciju upotpunila kožnim rukavicama preko laktova i crnom lakiranom torbom. Stefan Zakić, njen saradnik i prijatelj, pratio je njen autfit veoma pažljivo kako bi u trenutku poziranja i slikanja izgledali kao celina, u čemu su i uspeli.

I ostale dame odabrale su specijalne toalete za posebno veče. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)