Zanimljivosti

KETRIN ZITA DŽONS VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Vatrena crnka skratila je kosu i ofarbala se u plavo, razlog ove promene je posebno intrigantan!

Transformacija holivudske zvezde o kojoj svi pričaju. Nikada je nismo videli u ovakvom izdanju.

09.12.2022 18:01

KETRIN ZITA DŽONS VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Vatrena crnka skratila je kosu i ofarbala se u plavo,  razlog ove promene je posebno intrigantan!
YouTube/Printscreen

Glumica Ketrin Zita Džons (53) je poznata kao vatrena crnka, a izgleda da je rešila da se oproba i u ulozi plavuše, ali samo za potrebe snimanja serije "National Treasure: Edge of History". Ona je tako na svom Instagramu objavila snimak na kome ima platinastoplavu kosu ošišanu na paž. Mnogi su komentarisali da lepoj ženi sve lepo stoji, a pogotovo glumici koja je u krem kompletu u vidu “cigaret” pantalona na ivicu, sakoa i crne bluze tek zagolicala maštu fanova što njenih filmova, što avanturističkih serija.

- Čula sam da je ovde negde trag. Hoćete li pronaći nacionalno blago? Čekamo premijeru zajedno 14. decembra - zagonetno je otkrlila glumica uz kratak snimak.

 

 

 

" Izgledaš mnogo mlađe sa plavom kratkom kosom"

"Ti si najveće blago"

"Prelepa, čak i kao plavuša! "

" Opsednut sam tobom u toliko različitih verzija"

"Kao plavuša oduzimaš dah!"

" Prelepa si, Ketrin"

" I dalje si beskrajno seksi "

" Ali zašto si svaki put sve lepša i lepša? "

"Poput dobrog vina si!",  bile su samo neke od reakcija.

instagram-catherinezetajones

Ketrin Zita Džons kao plavuša

 

Ketrin je na premijeri serije koja je najavljena za 14. decembar, blistala u Los Anđelesu u senzacionalnoj haljini tamno bordo boje. Prosto se nije znalo u šta pre da se gleda, u figuru peščanog sata, haljinu, perfektnu šminku u zemljanim tonovima ili u najdublji mogući dekolte koji je možda Ketrin ikad ponela. 

Ona je otkrila da se hrani zdravo i vežba da bi imala takvo telo, iako bi najradije jela slatkiše bez prestanka.

- Vitku figuru održavam vežbanjem. Takođe, u ormariću u kupatilu imam mnogo vitamina. Uzimam vitamin D i vitamin B kad god mogu. Ali, jedem vrlo zdravo. Naravno, pojedem i pomfrit i čokoladu, jer jednostavno volim to i moram da povremeno unesem i ovaj tip hrane. Kada zaista ostarim, počeću da uzimam još mnogo više vitamina jer želim da mogu da jedem dezert do kraja života. Zapravo jedem pravu hranu samo jer moram. Moj san je da jedem samo dezerte, to mi je cilj - rekla je Ketrin za medije. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)