Zanimljivosti

ŠOKANTNA TRANSFORMACIJA IVANE PETERS! Pevačica promenila lični opis, svi gledaju u njenu kosu i ne veruju šta je uradila! (FOTO)

Pevačica Ivana Peters napravila je opštu pomamu na društvenim mrežama samo jednom fotografijom.

12.11.2022 17:00

ŠOKANTNA TRANSFORMACIJA IVANE PETERS! Pevačica promenila lični opis, svi gledaju u njenu kosu i ne veruju šta je uradila! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Pevačica Ivana Peters slavu je stekla još u grupi “Tap 011” gde je sa Gocom Tržan bila jedan od glavnih vokala. Ivana je dama božanstvenog glasa. U to su mnogi imali prilike da se uvere i tokom takmičenja “Tvoje lice zvuči poznato”, dok je tokom devedesitih kada je bilo popularno da mnoge “pevačice” otvaraju usta, upravo ona bila ta koja je otpevala kultne hitove koji se i dan danas slušaju putem radio-stanicama. 

Ivana je pratioce na Instagramu iznenadila fotografijom na kojoj bi je malo ko prepoznao. Na ovoj objavi na društvenim mrežama pevačica je potpuno bez šminke, sa plavom dugom kosom, a vidno je da je u salonu kod frizera.

- Jednom sam bila majka zmajeva - napisla je Petersova u opisu, aludirajući na poznati serijal “Igra prestola”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Usledila je salva pohvala, a pevačice Ceca Ražnatović i Tijana Dapčević su bile prve koje su označile da im se sviđa promena na Ivani. Bilo je i onih koji su posumnjali da li je Ivana zaista prešla u red plavuša, ili je ovo perika samo za snimanje spota.

Ivana je poslednjih godina ponovo aktivna na muzičkoj sceni, a čini se da je fanovi nisu zaboravili tokom pauze koju je napravila posle problema sa zdravljem. Period rada u grupi "Negativ" dodatno je pokazao koliko je Ivana dobar vokal. Poslednjih godina stekla je veliki broj novih fanova, onih koji nisu ni bili rođeni kada je sa Tapovcima žarila muzičkom scenom. Osim muzičkih kvaliteta njih je interesovalo i da saznaju nešto više o njenom životu. Zbog svih onih koji su joj bili podrška tokom svih ovih godina, ona je javno govorila o veoma bitnom problemu sa kojim se suočila ona, ali i brojne devojke i žene. 

Pevačica je govorila o borbi za potomstvo. Iza želje da se ostvari u najlepšoj ulozi krila se bitka koja je dugo trajala. Ivana je ipak 2006. godine rodila ćerku Saru i svojim primerom pokazala da ništa nije nemoguće kada to dovoljno želite.

- Moj primer je pravi dokaz toga! Pre vantelesne oplodnje imala sam dve teške operacije. Suprug Aleksandar je znao za moje zdravstvene probleme, tako da je od samog početka bio uz mene - ispričala je Ivana za Stori, a nju je i doktor nakon porođaja proglasio medicinskim fenomenom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Ona je samo jedan od primera koji su velika inspiracija brojnim ženama, pa se kao javna ličnost ne libi da ispriča svoje iskustvo i pruži podršku mnogima.

- Zaista bih želela da poručim svim ženama da ne odustaju od vantelesne oplodnje. Meni se posrećilo iz prvog puta i mogu samo da zamislim kako je onima kojima se to odmah ne desi. Ali ako ja sa teškom istorijom bolesti nisam odustala, onda su čuda zaista moguća i rezultat koji na kraju dobijete zaista nema cenu - poručila je pevačica za medije.

Bivši muž Ivane Peters, Aleksandar, bio je njena velika ljubav. Nekadašnji član benda "Sanšajn" i uspešni poslovni čovek, Aleksandar Peters u brak sa Ivanom je stupio 2005. godine, ali nedugo nakon rođenja ćerke Sare ljubav su okončali razvodom. Međutim, Ivana i Aleksandar zbog ćerke su ostali prijatelji i nakon razvoda i svojim odnosom mnogima su dali dobar primer.

 

 

- Dok sam bila bolesna pomogao mi je više od svih. Kad me Sara pita: "Mama, da li ste ti i tata okej", mogu jedino da joj odgovorim: "Kako da ne budemo, mi smo tvoji roditelji". To je to. On će biti moj prijatelj do kraja života. Drugačije ne može da bude. Srećna sam što imam takvog bivšeg muža - istakla je ona za medije.

Bonus video:

Komentari (1)

Smeštaj retropolo

12.11.2022 20:29

U 21. veku...