Zanimljivosti

DRASTIČNA PROMENA SEKE ALEKSIĆ, fanovi u šoku: To može da znači samo jedno, spominje se i razvod! (FOTO)

Pevačicini obožavaoci su se složili u oceni da ona nikad bolje nije izgledala, pa se pojavila teorija i da se rastaje od supruga.

07.11.2022 13:13

DRASTIČNA PROMENA SEKE ALEKSIĆ, fanovi u šoku: To može da znači samo jedno, spominje se i razvod! (FOTO)
FOTO: ATA images

Pevačica Seka Aleksić počela je da snima pesme za novi album, a to je ispraćeno drastičnom promenom imidža. Osim toga, ona ne samo što ima novi stajling, več je vidno i smršala, dok je duga nadograđena kosa mnoge podsetila na početke karijere popularne pevačice, pa su prokomentarisali kako je "opet ona stara". 

Seka je do te mere doterala liniju da su joj mnogi u komentarima poručili da nikada bolje nije izgledala. Nisu izostale ni poruke da žena najbolje izgleda kada je zaljubljena ili kada se razvodi, što je u Sekinom slučaju izazvalo posebnu polemiku budući da ona i njen suprug Veljko Piljikić važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Komentari su preplavili Instagram.

- Seka nikada bolje nije izgledala -

- Kada sam te videla u ovome, ostala sam bez teksta. Prosto ne znam koji komentar da stavim, jer toliko si jedinstvena, moćna, divna i prirodna -

- Sve sam videla, razbila si na nastupu! -

- Kraljice -

- Bog i batina! -

Budući da Seka po oceni mnogih u životu nije bolje izgledala, našao se i jedan netipičan komentar.

- Sedim sa mužem i kaže mi on da se Seka razvodi. Pomislim, nemoguće! Svi to odmah misle jer imaš novi stajling. Odgovorim mužu: "Nema šanse da se ona razvodi, već njen Stanislav radi brutalan posao i odličan joj je novi izgled - istakla je jedna dama koja prati Seku na Instagramu, a što je bilo dovoljno da uslede još neke reakcije sličnog karaktera.  

Ipak, jasno je da razvod poznatog para nije ni na pomolu, već da je za pevačicin izgled zaslužno nešto potpuno drugo, najverovatnije, kako trvrde njeni obožavaoci, novi korak u karijeri.  

Seka je, inače, pozirala u uskim mini haljinama od lateksa, koje su imale duge "miš" rukave i naramenice. Ponela je i čizme od istog materijala koje su imale visoke platforme i glomazne štikle, a dosežu do polovine butina. Seka je već ponela takvu crnu kombinaciju, dok je ovog puta zablistala u crvenoj, za koju kaže da joj je omiljena bolja i asocira je na ljubav.

Interesantno je da je nedavno njen stilista snimio trenutak po povratku kući sa nastupa, kada je Seka, obučena u crne, duboke čizme i usku haljinu sela u automobil i na njegovu konstataciju da sada mogu i na burek, odgovorila:

- Na ćevape. Ništa danas nisam jela. Gladujem da bih stavila ovaj pojas, utegla se... na aerodromu mi nude neke zdrave kolače, bože me sačuvaj kao u bolnici pred operaciju - rekla je tada pevačica i nasmejala mnoge fanove.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)