Zanimljivosti

SARA JO JEDVA SEDELA: Muke mlade pevačice tokom nastupa na Zlatiboru! (FOTO)

Mlada umetnica je blistala u plišanoj korset haljini u kojoj je sve bilo potaman dok je stajala i pevala, međutim, problem je nastao kad je pokušala da sedne.

19.12.2022 12:01

SARA JO JEDVA SEDELA: Muke mlade pevačice tokom nastupa na Zlatiboru! (FOTO)
ATA Images

Pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo (29), nastupala je na Zlatiboru nakon čega su mnogi komentarisali da ih ona uvek dobro razonodi budući da daje sve od sebe što pevački, što koreografijom u kojoj joj pomaže dečko, slovenački koreograf, Žiga Sotlar. Ovog puta mlada umetnica je blistala u maloj crnoj, plišanoj haljini, međutim, ona joj je bila toliko kratka da je u njoj pevačica jedva uspevala da sedi. Da stvar bude interesantnija, činilo se kao da uopšte nema suknju. 

Budući da je uslikana u tom položaju, osim Sarinog osmeha od uva do uva, vide se i njene duge noge i to u svom punom sjaju.

Haljina je bila korset-kroja i imala je prišiven deo koji je bio u vidu brushaltera od cirkona, dok se dole širila u ultrakratku glohnu. Sara je kompletan autfit dopunila tačkastim rukavicama preko laktova, dok je obula i pink sandale. Kosu je zalizala u punđu, a od nakita je ponela duge cirkonske minđuše.

- Glamurozno veče - kratko je napisala Sara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Fotografije sa nastupa na Zlatiboru su za samo dan sakupile 18.000 sviđanja i mnoštvo komentara. 

- Ponašanje, držanje, maniri, otmenost, sofisticiranost... ma sve -

- Zadovoljstvo je videti mladu ženu koja ne koristi filtere. Koja vredno radi na svom zdravlju, izgledu i pleni prirodnom lepotom. Još kad ima stila, kompletan utisak je fantastičan! -

- Saro, hoće li biti pesma za Evroviziju i naredne godine? -

- Labudica -

- Zaljubljen sam! -

- Zaista si jedinstvena -

- Prelepa mlada žena! - ređale su se reakcije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Sara je više od godinu dana u vezi sa slovenačkim plesačem Žigom Sotlarom. Njihova veza je vremenom sa poslovnog nivoa prešla na prijateljski, a na kraju je rezultirala romansom.

- Mi smo dugo godina bili prijatelji i saradnici. Svakako da je ljubav sa njim obeležila ovu godinu, iako smo vezu otpočeli u prošloj. Iako on živi u Sloveniji, ne mogu da kažem da je to neka veza na daljinu jer mnogo vremena, kako zbog mene, tako i zbog poslovnih obaveza provodi u Srbiji. Vrlo rado i ja odlazim u Ljubljanu, naučila sam i da pričam na slovenačkom, ako želite reći ću vam nešto, naučila sam i par opasnih rečenica - rekla je šaljivo Sara nedavno za Pink.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

BONUS VIDEO:

Komentari (1)