Zanimljivosti

SARO, ŠTA TO JEDEŠ? Fanovi u šoku nakon što je mlada pevačica otkrila kako se hrani na snimanju!

Pevačica se pojavila u stajlingu koji je privukao pažnju mnogih, a zatim fanove iznenadila onim što konzumira.

02.12.2022 20:01

SARO, ŠTA TO JEDEŠ? Fanovi u šoku nakon što je mlada pevačica otkrila kako se hrani na snimanju!
Foto: ATA Images

Pevačica Sara Jo (29) dočekala je svojih 5 minuta i čini se da je godina koja je na izmaku za nju bila više nego uspešna. Njeni hitovi su se slušali, naveliko se pričalo o odevnim kombinacijama u kojima je dominirala na mnogim nastupima, kao i o vezi sa slovenačkim koreografom Žigom Sotlarom sa kojim je uplovila u vezu.

Ove nedelje je još jednom uspela da privuče pažnju svojim glamuroznim izdanjem u kom se pojavila na jednoj žurki u prestonici.

Blistala je u crnom topu na bretele po kome su bili veliki ukrasi od cirkona. Nosila je dugu usku suknju s dubokim šlicom pozadi, koja je delimično otkrivala duge noge zgodne pevačice. Ceo stajling bio je zaokružen rukavicama preko laktova, zajedno s masivnim narukvicama od velikih cirkona. Kosa joj je bila zalizana u nisku punđu, a šminka u vidu sedefastih nijansi koje su samo isticale njenu prirodnu lepotu. 

Poslednja fotografija u serijalu je, međutim, bila ona na kojoj Sara jede hamburgere i ostalu brzu hranu. Mnoge je iznenadila upravo ta činjenica zato što je pevačica izuzetno zgodna, pa bi mnogi pomislili da strogo vodi računa o ishrani.

Fotografija je za svega dan dobila više od 12.000 sviđanja, a komentari su se samo ređali.

- Seks bomba i dar majke prirode -

- Zapanjujuća kao i uvek -

- Gde god da se pojavi oplemeni svojim prisustvom -

- Tvoj seksepil čak ne dolazi do izražaja na fotografijama -

- Najlepša žena na svetu - bile su smao neke od reakcija.

Pevačica je nedavno proslavila i rođendan, koji se umesto male ceremonije pretvorio u ogromno veselje.

Ove godine sam shvatila da želim nešto više. Bila je muzika i lepa dekoracija, ali sam shvatila da čim poželiš nešto više od večere, to postaje mala svadba. Toliko detalja, toliko toga - rekla je Sara za medije posle proslave.

Za svog izabranika Sotlara je tom prilikom imala samo reči hvale.

Moram priznati da je ovaj odnos baš zdrav. Čak i kada ima nesuglasica, rešava se na zdrav način, to je jedna od boljih strana ovog odnosa, ta komunikacija i razumevanje - pohvalila se zadovoljna pevačica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)