Zanimljivosti

MUŽ MI JE UVEK NA PRVOM MESTU IAKO IMAM TROJE DECE! Jedna od najlepših srpskih voditeljki otvorila dušu i progovorila o najintimnijim tajnama(VIDEO)

Voditeljka koja je bila talična i donela sreću na Lotou mnogima, u intrevjuu za Srećnu Republiku otkrila je kakva je privatno kao supruga, mama i domaćica.

01.01.2023 12:17

MUŽ MI JE UVEK NA PRVOM MESTU IAKO IMAM TROJE DECE! Jedna od najlepših srpskih voditeljki otvorila dušu i progovorila o najintimnijim tajnama(VIDEO)
ATA images

Voditeljka Aleksandra Gudelj (38) bila je jedna od omiljenih Loto devojaka, a trenutno vodi emisiju Ekskluziv na televiziji Prva i priprema nov projekat. Budući da voditeljski posao obavlja već 15 godina, navodi da treme nikad nije ni bilo, a sad je tek nema, već se odlično snašla u novom kvizu znanja koji kreće na malim ekranima posle praznika. Ona je i mama troje dece - Milijana (12), Damjana (8) i Emilije (3 i po), a regularno bolovanje u trajanju od dve godine iskoristila je tek posle rođenja trećeg deteta. 

Supruga Veljka upoznala je 2009. godine, ljubav su ozvaničili na Mauricijusu, a potom i u Beogradu. On joj je najveća podrška i po njenim rečima i dalje joj je na prvom mestu, kao i ona njemu. Deca su došla kao kruna te ljubavi, koje ne bi ni bilo bez njih dvoje.

Aleksandra pored troje dece ima i psa, mačka, ribicu i hrčka. U njihovoj porodici tradicionalno svi kite jelku i to uvek preraste u pravu malu avanturu.  

Lepa voditeljka je obrasce ponašanja, kako nam je otkrila, preuzela od svojih roditelja, a dalje ih je prenela na svoju decu. Obožava da kuva, ne drži nikakve dijete, a za izgled može da zahvali dobroj genetici i neprestanom trčanju za decom. Dadilje nikada nije imala, već su tu povremeno bake, a i jedna osoba koja se posebno izdvaja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Ana

01.01.2023 16:27

Tek posle treceg je uzela 2 godine porodiljsko? Svaka cast, ostale zene uzimaju 2 godine posle prvog. Kakvi novinari.