Zanimljivosti

NIJE ODOLELA TRENDU: Jelena Tomašević se ovako pojavila u javnosti, svi gledaju u njene noge! (FOTO)

Pevačica anđeoskog glasa ponela je izuzetno modernu kombinaciju koju je uparila uz trendi detalj koji nose svetske zvezde.

06.02.2023 18:02

NIJE ODOLELA TRENDU: Jelena Tomašević se ovako pojavila u javnosti, svi gledaju u njene noge! (FOTO)
ATA images

Pevačica Jelena Tomašević (39) je dama koja se može pohvaliti da ima jedan od najbolji glasova na Balkanu. To je potvrdio i čuveni italijanski tenor Andrea Bočeli kada je imao koncert u Beogradu. Bočeli neguje tradiciju da prilikom gostovanja izabere pevača iz zemlje domaćina koji mu pravi društvo na bini, a prošle godine odlučio se upravo za Jelenu Tomašević Jelena je bila Bočilijev gost i kasnije, tako je pre nekoliko nedelja objavila zahvalnost na tome što je pevač upravo u njoj prepoznao redak talenat.

 

Da Jelenu ne krasi samo anđeoski glas već i stas, imali smo prilke više puta da se uverimo. Tomaševićeva se uveliko bliži petoj deceniji, ali prema njenom izgledu retko ko bi to mogao da konstatuje. Pevačica izgleda veoma mladoliko što se može videti i prema njenim najnovijim fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama. Jedna je privukla posebnu pažnju. Na njoj je pozirala u crnoj mini haljini dugih rukava koja od detalja ima samo 3 dugmeta boje zlata. Jelena je haljinu uparila uz trendi crne kožne čizme koje dosežu čak do polovine butina. Upravo njih i ove godine nose sve svetske zvezde, a Jelena ne zaostaje za njima ni stasom ni glasom.

Ona je ostala prepoznatljiva i po dugoj kosi boje meda koja je i ovoga puta bila stilizovana u vidu lokni, vezana u potiljačnom delu i opušteno joj je padala preko jednog ramena.Šminka je propratila celokupan stajling u vidu zemljanih tonova, a upravo ovom odevnom kombinacijom Jelena je objavila i da će biti u Crnoj Gori narednih dana, tako da će zaljubljeni golupčići upravo 14. februara moći da prisustvuju njenom koncertu u Budvi. Fanovi nisu štedeli reči hvale na ovu Jeleninu modnu kombinaciju.

-  Elegantna kao i uvek -

- Svakim treptajem vremena postaje sve lepša. Evo dokaza da veličanstvenost duha daje i spoljnu lepotu! -

- Tip-top kao i uvek. Lepotica i glas! -

- Eh taj stajling! -

- Naša Jeca sve bolja i bolja, a postaje sve više i svetska, a ne samo naša -

- Dama sa stasom i glasom -

- Predivna, prelepa, prezgodna, prava dama, odličan stil oblačenja, ženstvena -

- Jednostavno najbolja - glasili su samo neki od komentara  ispod objavljene fotografije.

 

 

Na žalost muškaraca koji  se dive ovoj atraktivnoj dami, njeno srce je zarobljeno. Podsećamo da je Jelena od 2011. godine u srećnom braku sa glumcem Ivanom Bosiljčićem sa kojim je dobila i ćerku Ninu. Jelena i Ivan su vezu započeli 2008. godine, ali ljubav su krili od svih. Ta prva godina bila je turbulentna i nakon nje je usledio raskid. Ovaj period razvdojenosti samo je osnažio njihova osećanja. Nakon pomirenja usledila je i prosidba, a Ivan se i dalje nostalgično seća jutra kada je ugledao jedan Jelenin nastup na televiziji i istog trena se zaljubio u nju.

- Dok sam živ pamtiću momenat kada sam njen nastup gledao na televiziji, to je bilo jutro 2005. godine. Danas je ona moja žena i ja njen muž -  napisao je ponosno Bosiljčić na Instagramu pre nekoliko godina.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)