Zanimljivosti

NINA BADRIĆ IZGLEDA IZAZOVNIJE NEGO IKADA A ZA TO JE ZASLUŽAN NOVAK ĐOKOVIĆ: Pevačicu u ovakvom izdanju još niste videli (FOTO)

Mnogi je upoređuju sa Monikom Beluči iz čuvenog filma "Malena".

22.01.2023 19:03

NINA BADRIĆ IZGLEDA IZAZOVNIJE NEGO IKADA A ZA TO JE ZASLUŽAN NOVAK ĐOKOVIĆ: Pevačicu u ovakvom izdanju još niste videli (FOTO)
Foto: Nemanja Pančić

Nina Badrić (50) važi za jedan od najboljih ženskih vokala na Balkanu. Pevačica pleni kako glasom, tako i stasom, ali i uvek nepogrešivim stajlingom. Za nju se uvek može sa sigurnošću reći da je prava dama, a to je potvrdila i ovaj put. Naime, jednim svojim izdanjem potpuno je očarala svoje fanove.

Dragan Kadić

Nina Badrić uvek nasmejana

 

Nina je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je u crvenoj haljini koja ističe sve njene atribute. Crveno je boja za koju je dokazano da privlači više pažnje nego prosečne boje, a Nina u crvenom je nesumnjivo dobitna kombinacija. 

Haljina ima dubok dekolte i još dublji šlic tako da otriva bujne pevačicine obline. Nina je preko haljine ogrnula krem kaput čime je dodatno upotpunila kreaciju. Šminka je bila u vidu toplih, zemljanih nijansi, a preovlađivao je crveni karmin iste nijanse kao i haljina, dok je prelomljenu kosu pustila da opušteno pada.

- Sreća je odluka. Ne mrmljaj, okruži se lepotom i ljudima koji su radost. Ne buni se, uvek može biti gore. Drži veru. Sve dok postojiš možeš ponovo krenuti - napisla je Badrićeva u opisu. 

 

 

Fotografija je za kratko vreme dobila blizu 10.000 lajkova.

- Tako je dušo! -

- Bože, koliko lepa žena -

- Ista Monika Beluči iz filma “Malena” -

- Što si starija, to si lepša -

- Nina, koja je tvoja tajna? -

- Divno je biti nečija inspiracija, a ti si svačija - samo su neki od komentara na društvenim mežama.

 

 

Pevačica je nedavno otkrila da je uz pomoć posebnog režima ishrane uspela da skine čak 20 kilograma. Nina je letos zvanično i zagazila u 6. deceniju, iako bi joj retko ko mogao dati godine koje ima. Top formu duguje velikoj promeni u ishrani kada je 2020. izbacila namirnice životinjskog porekla, a na vegansku ishranu ju je inspirisao teniser Novak Đoković.

Od kada se ovako hranim, moje telo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na sve prethodne godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim. Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla - objasnila je Nina, koja je uoči Dana zaljubljenih najavila i koncert u Beogradu.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)