Zanimljivosti

SEKA ALEKSIĆ SVIMA POKAZALA ZADNJICU I TO U GRO PLANU: Voli me, ne voli me, poručila je kratko! (VIDEO)

Popularna pevačica objavila je kratak isečak iz najnovijeg spota kojim je izazvala salve reakcija.

22.12.2022 13:01

SEKA ALEKSIĆ SVIMA POKAZALA ZADNJICU I TO U GRO PLANU: Voli me, ne voli me, poručila je kratko! (VIDEO)
Foto: ATA Images

Pevačica Seka Aleksić čini se da ne izlazi iz medijskog fokusa, ali ovog puta je rešila da uprkos tome ode još korak dalje. Fanovi je vole zato što je pristupačna, često objavljuje snimke iz privatnog života i ne libi se da priča ni na jednu temu. Ona i pored toliko hitova vredno radi na novom albumu i snima spotove. Vratila se na velika vrata novim hitom "Priđi ako smeš", koji je najavio budući album. Jedan od onih spotova koji će uskoro ugledati svetlost dana svakako je i onaj čije klipove pevačica povremeno postavlja na Instagram. 

"Disko seka" će tako biti ponovo nešto što je Aleksićeva pripremila. Fanovi nisu ostali imuni na omiljenu pevačicu koja se ni manje ni više u novim kadrovima spota usred autobusa njiše gore-dole držeći se za šipku krovnog prozora. Ona je snimljena otpozadi i to u crnom bodiju i šljokičastim čarapama, a njena zadnjica koja se priblažava i odaljava od kamere je u prvom planu. 

- Voli me, ne voli me - kratko je napisala Seka u opisu.

Komentari su se samo ređali na te kadrove.

- Jedva čekamo!! -

- Gruvaj Seko! -

- Kakva ekstra guza! -

- Izlazi za Novu god? Ko da preživi još 10 dana?! -

- Ovaj turski melos mi već igra oko srca -

- Ufff da si mi malo bliže -

- Svaki put uspeš da nas iznenadiš! -

- Jedna je kraljica - glasile su samo neke od reakcija. 

Seka je nedavno posetila Berlin gde je nastupala, a slobodno vreme je iskoristila da i turistički obiđe nemačku prestonicu. Ona je za tu priliku izabrala moderan stajling, zbog čega su sve oči bile uprte u nju. Pevačica je u poslednjih nekoliko meseci napravila veliku promenu u stilu koji je sada urbaniji i inspirisan metal, rok i disko muzikom, a mnogi su stava da joj fenomenalno pristaje.

Seka je tako na Instagramu podelila snimak na kom se nalazi ispred čuvenog berlinskog kluba "Berghain", a ona je za tu priliku izabrala crno od glave do pete. Nosila je crne helanke, kožni mantil u istoj boji midi dužine, crnu, brendiranu tašnicu i trendi naočare za sunce. Mnoge su posebno privukle njene čizme sa platformom, koje su se sjajno uklopile u ceo autfit. Taj model obuće je zaista avangardan, a mnogi su stava da se veoma razlikuje od svega i da za njih treba pomalo hrabrosti, a to Seki svakako ne manjka.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

lucija

23.12.2022 04:13

vulgarno, nije vrijedno komentara