Zanimljivosti

SVI SU ZBUNJENI KOLIKO GODINA IMA IRINA VUKOTIĆ: Lepa voditeljka novom fotografijom izazvala haos! (FOTO)

Njeno lice "krasi" male ekrane već godinama, bila je udata za poznatog rijaliti učesnika, a redovno svoje pratioce na društvenim mrežama oduševljava objavama na kojima blista.

19.01.2023 13:03

SVI SU ZBUNJENI KOLIKO GODINA IMA IRINA VUKOTIĆ: Lepa voditeljka novom fotografijom izazvala haos! (FOTO)
Prntscrn/YouTube

Irina Vukotić već godinama "krasi" male ekrane, a sada se uglavnom može videti u jutarnjem programu televizije "Pink". Atraktivna voditeljka tako je juče objavila fotografiju za koju je dobila samo salve pohvala. Interesantno je da mnogi gledaoci ne primećuju koliko ona zapravo ima godina, budući da izgleda izuzetno mladoliko, pa bi retko ko i mogao da pretpostavi da zapravo korača ka kraju pete decenije, tačnije, da ima 46 godina. Juče je tokom programa zablistala u belom sakou i privukla je mnogo pažnje, što je bilo evidentno po reakcijama koje su usledile ispod fotografije. 

Irina je gore ponela sako koji je bio duži i imao je veći kaiš. Ispod njega se videla bela bluza, dok je dole provirivala maslinasta mini suknja. Na lepoj voditeljki godine nimalo nisu ostavile traga, tako da može da iznese šta god poželi. Ona je i dalje ostala verna kraćoj plavoj kosi koju obično stiluzuje u vidu talasa. Šminka joj je bila svedenija, a od nakita je ponela diskretnu zlatnu ogrlicu. Glavni Irinin zaštitni znak je upravo njen osmeh.

Društvene mreže su se u trenu usijale, a mnogi su istakli kako 

- Smerna, zgodna, prijatna, elegantna i rado gledana -

- Kao lutka si lepa -

- Ubiće me tvoja lepota! -

- E, ovo je voditeljka za primer! -

- Kad god vas vidim, ulepšate mi dan! -

- Prekrasna dama - ređale su se reakcije. 

Irina ima ćerku Iskru, koju je dobila u braku sa nekada velikom rijaliti zvezdom Savom Radovićem. Sava je bio veliki šarmer 2006. godine i redom je osvajao devojke, dok je Irina vodila "Velikog brata" u kom se on takmičio. Mnogi su bili svedoci Savinog javnog udvaranja lepoj Irini, na šta ni ona nije ostala imuna. Par je ubrzo započeo vezu i zajednički život, a kako je kasnije Irina izjavila, jednog jutra su se probudili i samo rešili da odu pred matičara. Istog dana su to i sproveli u delo. Kao kruna ljubavi rodila se ćerka Iskra koja ima 14 godina, a mnogi smatraju da je slika i prilika oca Save.

Bračni par se, međutim, razveo samo 2 godine kasnije, a Irina je 5 godina nakon veze vratila devojačko prezime Vukotić. Iako mediji aludiraju kako ćerka Iskra želi da ponovo rasplamsa ljubav između mame i tate istina je da Sava ima dvoje dece sa drugom partnerkom Željkom, a živi u Nemačkoj gde drži firmu koja se bavi promocijama. Lepa Irina na temu svog privatnog života, pak, godinama mudro ćuti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sava Radovic (@rentasava)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)