Zanimljivosti

PEVAČICIN OSVETNIČKI POTEZ BIVŠEM: Zavodljiva plavuša godinama je čekala na ovo, reakcija nije izostala! (FOTO/VIDEO)

Majli Sajrus obara sve rekorde gledanosti numerom "Flowers" koja je juče ugledala svetlost dana, posebno zbog izazovnih kadrova.

14.01.2023 15:00

PEVAČICIN OSVETNIČKI POTEZ BIVŠEM:  Zavodljiva plavuša  godinama je čekala na ovo, reakcija nije izostala! (FOTO/VIDEO)
Prntscrn/YouTube

Pevačica Majli Sajrus (30) objavila je novi singl "Flowers" (Cveće) koji je za svega dan pregledan 15 miliona puta. Numera ima 780.000 sviđanja, a blizu 40.000 komentara . Kontroverzna pevačica je u spotu u donjem vešu u kome se i kupa u bazenu, a posle napornog treninga se tušira, a kadar u kome je leđima okrenuta kameri beleži da je Majli ponovo potpuno gola! Podsećamo da je ona javnost uzburkala još davne 2013. godine kada se u spotu "Wrecking ball" pojavila kao od majke rođena i to kako jaše veliku kuglu za razbijanje zida. 

U numeri "Flowers" Majli vežba, kupa se u bazenu, tušira se, a na kraju spota opredeljuje se za elegani komplet muškog kroja u vidu crnih pantalona i sakoa, koji je ponela na crne salonke visokih štikli, ali ispod raskopčanog sakoa vidno nije imala ni majicu niti brushalter. To joj nimalo nije smetalo da zavodljivo pleše u njemu, a pesma je dobila salve pohvala od njenih obožavatelja.

- Ova pesma je zalečila neke delove mene, a da nisam ni znala da im treba lečenje -

- Odmah krećem i ja na vežbanje, želim da imam telo kao Majli! -

- Upravo si spasla celu 2023. godinu, ne moram više ništa da slušam od muzike! -

- Najzad pesma koja slavi samu, samostalnu, hrabru, ambicioznu ženu koja ne mora da kuka za muškarcem i da ga moli da budu zajedno, bravo Majli! -

- Voleo bih da znam koliko osoba je sutradan kupilo sebi cveće posle ove pesme -

- Fantastično, vratila si mi osmeh na lice -

- Ova žena izgleda brutalno dobro! - bili su samo neki od komentara na Instagram nalogu popularne pevačice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

Mnogi smatraju da je pesma "Flowers" zapravo odgovor upućen pevačicinom bivšem suprugu, glumcu Lijamu Hemsvortu. Iako ona ni u jednom momentu ne pominje Lijama, sama činjenica da je pesma objavljena na njegov 33. rođendan podgrejala je ovu priču. Majli i Lijam upoznali su se na snimanju filma „The Last Song“ kada je ona imala svega 16 godina i proveli su čitavu deceniju zajedno. Poznati par se i zvanično venčao 2018. godine, ali svega godinu dana posle toga su se razveli, a zahtev razvod je podneo Hemsvort.

Sajrusova je posle kraha braka i decenijske veze bila u nekoliko kraćih veza, a javno je govorila i o svojoj biseksualnosti, pa nije krila ni romantični odnos sa blogerkom Kejtlin Karter. Sam Lijam je Majli svojevremeno posvetio numeru Bruna MarsaWhen I Was Your Man“, u kojoj Bruno peva kako je trebalo da svojoj izgubljenoj ljubavi češće kupuje cveće, da je drži za ruku i vodi na žurke. Fanovi su zato Majlinu pesmu "Flowers" shvatili kao svojevsan odgovor na pesmu Bruna Marsa iz 2012. godine, budući da refren ide ovako.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

- Mogu sama sebi da kupim cveće, mogu da pričam sa sobom satima, mogu sebe da izvedem na ples, mogu da se držim za ruke, mogu da volim samu sebe bolje nego što bi me ti voleo - deo je refrena nove pesme koja je jasan odgovor na Marsovu numeru i na propali brak sa Hemsvortom.

Majlin novi album „Endless Summer Vacation“ ugledaće svetlost dana 10. marta ove godine, a pevačica poručuje da je solo i da se oseća nikad bolje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)