Zanimljivosti

ŠTA JE S ANOM STANIĆ? Svi pričaju o izgledu poznate pevačice! (FOTO)

Pevačica ove godine obeležava čak 25 godina od početka solo-karijere, a evo kako izgleda.

08.01.2023 13:01

ŠTA JE S ANOM STANIĆ? Svi pričaju o izgledu poznate pevačice! (FOTO)
Instagram-ana1stanic

Pevačica Ana Stanić (47) ove godine će obeležiti 25 godina od izlaska prvog solo-albuma „Metar iznad asfalta”. Tim povodom mnogi su konstatovali da izgleda identično kao pre dve i po decenije, ako ne i bolje, pa su se mnogi zapitali kako je to uopšte moguće i koja je tajna njenog tako dobrog izgleda. Ona je ostala dosledna svom prepoznatljivom stilu. Kosu je skratila na paž i takvu je nosi poslednjih godina. Stajling u vidu top-majica i uskih zvonastih pantalona joj je takođe maltene identičan kao sa početka karijere, a telo je u top formi, zbog čega je retka dama koja u godinama koje ima može i dalje da nosi go stomak

Pevačica je već godinama u braku sa košarkašem Momčilom Lavrnićem sa kojim ima sina Vuka (12). Iako se pre nekoliko godina naveliko šuškalo da se njih dvoje razvode, Ana je sve navode demantovala. Ipak je primetno da na mnogim fotografijama što sa letovanja, što zimovanja Momčilo izostaje. Onaj ko je preuzeo centralnu mušku figuru u Aninom životu odavno je njen sin Vuk. Ona često priča kako je Vuk njena velika beba koja čas voli, a čas ne voli da se slika. Čini se, ipak, da je tinejdžer ovih dana u dobrom prazničnom raspoloženju jer je Stanićeva juče objavila set fotografija sa njim.

Mnogi pratioci su bili oduševljeni u kakvog momka je Vuk stasao. S druge strane, svi oni koji ne znaju ko je dama s njegove leve strane u crnom duksu i pocepanim farmerkama, teško da bi rekli da je njegova mama koju svega nekoliko godina deli do pedesete!

- Srećan Božić! Ljubav, ljubav i samo ljubav - napisala je kratko ona.

Usledilo je mnoštvo komentara. 

- Divni ste! Srećan i blagosloven Božić, radosti, zdravlja, spokoja i berićeta draga Ana, tebi i svim tvojima -

- Tako je, samo da je ljubavi, Anči! -

- Auuuu, kako je porastao dečak! Volim vas puno. Pozdrav iz Ljubljane! -

- Predivne slike za praznični dan. Srećan Božić -

- Srećna Nova Godina! Dogodine sin biće viši od majke! -

- Ana, prelepa si, ti kao da ne stariš ni dan, kako je to moguće?! - bile su samo neke od rekacija.

Stanićeva je uoči Nove godine svima čestitala praznike u haljini sa srebrnim šljokicama i otvorenih leđa. Kosa joj je bila u vidu talasa, a nije izostao ni jarkocrveni karmin koji posebno lepo stoji plavušama poput Stanićeve. Celokupan utisak bio je da je dočarala šmek starog holivudskog glamura, a u susret najluđoj noći ona je simbolično u ruci držala i čašu vina.

- Protekla godina mi je bila jedno uzbudljivo turiranje, u sledećoj puštam kvačilo i krećem brzo i jako, pa možda stignem tamo gde želim, a možda i ne, ali i to je u redu. Srećna Nova godina, želim nam svima zdravlje, glasno smejanje i zadovoljnu dušu - napisala je ona.

Tajna Anine vitke linije možda je u jednom sportu koji voli više od svega, a u pitanju je skijanje na vodi. Ta dama tako ne propušta priliku da učestvuje u tom  sportu tokom letnjih meseci, a već punih 20 godina to praktikuje.

- Kad stanem na skiju u meni se pomeša neverovatna količina uzbuđenja, adrenalina, osećaja pobede. Skijanje na vodi mi pomaže da napravim balans u životu. I ne samo taj sport, već i celokupna atmosfera, sve što ga prati, priroda, ljudi, voda. To sve zajedno čini da se osećam živo, poletno, relaksirano - rekla je Ana za medije, a jedna osoba koji je prati svuda, pa tako i u ljubavi prema skijanju na vodi, jeste Vuk.

Evo i kako je Ana izgledala na početku karijere.

YouTube/Printscreen

Ana Staniće pre više od 20 godina

BONUS VIDEO:

Komentari (0)