Zanimljivosti

SAD JE POKAZALA I ZADNJICU: Vrela Hrvatica koja je iz Katara zaludela planetu posle grudi je rešila da drugim adutima zavede svet (FOTO)

Mnogi se slažu da je Ivana Knol najvatrenija navijačica koja se pojavila na minulog Svetskom prvenstvu u fudbalu.

19.12.2022 15:16

SAD JE POKAZALA I ZADNJICU: Vrela Hrvatica koja je iz Katara zaludela planetu posle grudi je rešila da drugim adutima zavede svet (FOTO)
Srećna republika

Svetsko prvestvo u Kataru su osim sjajnih utakmica najboljih fudbalskih timova na planeti obeležile i lepe žene koje su svakodnevno defilovale tribinama. Neke su bodrile muževe, neke celu reprezentaciju, a pojedine su tamo bile zarad veće popularnosti, što je slučaj i sa Hrvaticom Ivanom Knol. Nema ko nije primetio tu rasnu brinetu bujnog poprsja i izazovne zadnjice. Ona je imala običaj da u dekolteu do pupka prošeta tribinama, a u slučaju kada je i prikladno obučena u gornjem delu tela, u donjem ima helanke koje su toliko uske da se čini da će u svakom trenutku pući. 

Ona ne samo što je bodrila svoje momke, tačnije reprezentaciju Hrvatske, već je tako pratila i utakmicu Argentine i Francuske i to ni manje ni više već u hrvatskom dresu. Izgleda da više nije  bitno ni šta se gleda ni odakle, ali broj pratilaca na njenom Instagram nalogu je skočio na neverovatnih 3,3 miliona, što nimalo nije zanemarljiv podatak.

Ovog puta ona je rešila da još malo poradi na toj cifri, pa je objavila fotografiju koja je očigledno snimljena u vreme finalne utakmice između Argentine i Francuske, a tokom koje je Ivana koristila vreme da pokaže svoju pozadinu zavidne veličine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Mnogi su se pitali kako su muškarci u njenoj blizini uopšte mogli i da proprate burnu utakmicu koja je usledila. Ivani to ništa nije smetalo, ona je došla najviše da se propisno islika iz svih uglova, a pogotovo da istakne sve atribute, prenosi San.

- Koliko vidim, na kraju će postati i glumica -

- Da je znala koliko će je te fotke proslaviti, na kraju bi skinula i helanke! -

- Meni je ovo neprijatno, nije da je baš Dženifer Lopez pa da ovako šeta u ovome okolo -

- Mislim da je definitivno Hrvatska ukrala šou! -

- Ma ova žena treba da bude pobednica Svetskog prvenstva! -

- Ne verujem da ona zna da nabroji ni 3 igrača Hrvatske - ređali su se komentari ispod najnovijeg posta Knolove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Javnost je brže bolje pohitala da se raspita ko li ljubi tu lepoticu, a nije im trebalo mnogo da se obelodani i ko je to. Ivana navodno već dugo ima dečka, a reč je o preduzetniku koji se zove Ante i koji je, navodno, direktor istarske firme koja se bavi nekretninama. To dokazuju i Ivanine fotografije ispred luksuzne vile s bazenom u naselju Kringa u Istri, gde je često boravila dok je bila u Hrvatskoj. Ali odaje je još jedan detalj. Naime, ako nekoliko godina unazad prelistate Ivanin Instagram profil videćete da su još tada objavljene zajedničke fotografije s Anteom.

Da Ivana oduvek gaji strast prema fudbalu dokazuje i fotografija sa Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine na kojem joj je društvo takođe pravio navodni dečko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)