Zanimljivosti

DA LI JE LEPOTA ANE IVANOVIĆ ZAISTA PRIRODNA: Ovaj snimak pokazuje šta je prava istina! (FOTO/VIDEO)

Trofejna teniserka godinama je bila pod lupom javnosti i svi su govorili o njenom izgledu i harizmi.

28.01.2023 15:00

DA LI JE LEPOTA ANE IVANOVIĆ ZAISTA PRIRODNA: Ovaj snimak pokazuje šta je  prava istina! (FOTO/VIDEO)
instagram-anaivanovic

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović (35) važi jednu od najlepših sportiskinja. Mnogi smatraju da je ona pak bila najlepša u dvadesetim kada je harala belim sportom i bila aktivna na turnirima. Međutim, ono što niko ne može da ospori da je činjenica je da je Ana i danas privlači veliku pažnju gde god da se pojavi.

FOTO: Profimedia

Ana Ivanović sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom

 

Srećna Republika i Anini verni fanovi zapitali su se da li je ona oduvek bila takva lepotica i koliko se zapravo promenila vremenom. Tako je moguće naći na Jutjubu retrospektivu mnogih poznatih ličnosti, a Ivanovićeva je posebno aktuelna. Njen snimak na kome je prikazana od perioa kada je imala svega 3 godine pa do njenih tridesetih godina je pregledan 67.000 puta i ima na stotine komentara.

Ana je na početku snimka prikazana kao devojčica ali još tada se vidi prepoznatljiv lik žene koju sada znamo. Na snimku je prikazano mnogo perioda odrastanja kroz koji je tadašnja mlada teniserka prošla, ali ono što je zajedničko za sve je da je ona još kao dete bila lepuškasta. Ona je tokom tinejdžerskog perioda stasala u pravu mladu lepoticu i gotovo se ništa nije promenila ni do današnjih dana.

Ivanovićeva je uvek na terenu ostala verna svom istom stajlingu, gde je bujnu dugu kosu uglavnom vezivala u konjski rep ili pletenicu, a od nakita je uvek imala diskretne minđuše i svedenu ogrlicu. Njene fotografije iz perioda dvadesetih su po mišljenju mnogih upravo one gde je teniserka bila na vrhuncu karijere, mladosti, snage i elana, a blistav osmeh ju je oduvek krasio tako da joj gotovo nikad nije bila potrebna šminka. Ana ni kasnijih godina nije bila preterana ljubiteljka jakog mejkapa. Ona je oduvek preferirala svedeniju šminku koja samo dodatno ističe njenu prirodnu lepotu.

 

 

Fanovi nisu ostali imuni na ovu retrospektivu života i razvoja trofejne teniserke, te su pohvalili njenu neprolaznu lepotu.

- Svi volimo Anu, toliko je prirodno lepa, mila i prizemna, imala je veoma zapažene rezultate, trebalo bi da se vrati tenisu -

- Neverovatna devojka! Toliko prelepa, a uvek dama, odmerena i sa stilom -

- Još od detinjstva se videlo da će odrasti u lepoticu -

- Anđeosko lice i božanska lepota -

- Taj Bastijan je zaista pravi srećnik! -

- Ana, nedostaješ nam mnogo, vrati se tenisu! -

- Beli sport nikada ni pre ni posle nije video lepšu ženu -

- Ona je bukvalno prelepa, ali najlepša mi je bila u dvadesetim -

- Nije se promenila mnogo i danas je veoma lepa -

 

 

Ana danas uživa daleko od napornih treninga i turnira, međutim, veoma je posvećena humanitarnom radu kao ambasador UNICEF-a. U fokusu njene pažnje danas je porodica, pre svega njena deca koje je dobila iz braka sa nekadašnjim fudbalskim reprezentativcem Nemačke Bastijanom Švajnštajgerom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Banaćan

28.01.2023 20:35

Nije što je naša, ali je pravi anđeo.

Milutin

28.01.2023 20:42

Lepa ko svapski sir.