Zanimljivosti

ANA IVANOVIĆ SE POHVALILA BOŽIĆNOM ČESNICOM, ali svi su gledali u ono što je obmotala oko ruke! (FOTO)

Nekadašnja teniserka voli da provodi praznike u Srbiji, a ovoga puta pokazala je i kakva je domaćica.

08.01.2023 20:01

ANA IVANOVIĆ SE POHVALILA BOŽIĆNOM ČESNICOM, ali svi su gledali u ono što je obmotala oko ruke! (FOTO)
Nemanja Pančić

Bivša teniserka Ana Ivanović izgleda da je sama umesila česnicu uoči Božića i svima čestitala najradosniji hrišćanski praznik, pokazavši time i kakva je domaćica. Ona je pozirala kod prozora s jednostavnom belom zavesom, a na sebi je imala beli džemper sa cirkonima, dok je u rukama držala božićnu česnicu. Ostala je verna dugoj talasastoj kosi prirodne boje, nije izostala svedena praznična šminka, a primetan je bio i detalj na levoj ruci. Naime, Ivanovićeva je pored sata na zglobu ruke imala i crveni končić, koji po narodnom verovanju štiti od uroka.

- Hristos se rodi. Srećan Božić svima koji danas slave, uživajte u danu sa svojom porodicom i prijateljima. Puno ljubavi - napisla je Ivanovićeva i svima čestitala praznik i na engleskom.

Fotografija je za svega dan dobila blizu 37.000 sviđanja, a komentari su se samo ređali.

- Bravo Ana! -

- Tebi i tvojoj porodici na čelu sa tvojim uvaženim mužem Bastijanom u ovoj godini želim sve najbolje -

- Imaš najbolje muža, čuvaj ga! -

- Vaistinu se rodi, lep kolač -

- Srećan Božić i tebi, divna ženo! -

- Hvala Ana i tebi srećan Božić, provedite ga u miru, ljubavi i zdravlju, mir Boži Hristos se rodi! - bile su samo neke od reakcija.

Nekadašnja najbolja srpska teniserka u braku je sa bivšim fudbalerom Nemačke, Bastijanom Švajnštajgerom, tako da se u njihovoj kući poštuju i pravoslavni i katolički običaji.

- Ispoštujemo oba Božića, ali deca dobijaju samo jedan poklon. Takav je naš dogovor. Basti je naučio sve naše običaje za praznik, zna kako sve izgleda. Sve mu je to zanimljivo - objasnila je Ana za medije.

Ana voli da dolazi u Srbiju uoči praznika, budući da se uvek iznova raduje našoj tradiciji, kao i trpezi.

- Volim kad dolazim u Srbiju. Posebno mi nedostaje sarma kad sam u inostranstvu, kad god sam tu uživam s porodicom. I sinovi su presrećni, uvek uživaju ovde. Lepo je biti kod kuće za praznike - istakla je nedavno Ivanovićeva.

Ona često obraduje fanove na Instagramu zajedničkim fotografijama sa suprugom Bastijanom, što je i juče bio slučaj. Vidimo da njoj visina ne pravi zančajan problem, tako da i pored toga što joj je suprug njene visine, često voli da ponese visoke štikle. Ana je tako uparila žute salonke uz kežual belu košulju koju je upasala u uske crne farmerke.

Izgleda da je tokom večeri ipak odustala od štikli, budući da se na narednim fotografijama našla u belim patikama, dok je Švajnštajger poneo dnevnu crnu varijantu sa sakoom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)