Zanimljivosti

ŠTA NA OVO KAŽE TATA ČOLA? Ćerka čuvenog pevača u nikad izazovnijem izdanju, grudi, noge, usne, ne zna se u šta pre da se gleda! (FOTO)

Una Čolić je u smeloj haljini na dodeli muzičkih nagrada MAC pokazala sve atribute.

27.01.2023 12:16

ŠTA NA OVO KAŽE TATA ČOLA? Ćerka čuvenog pevača u nikad izazovnijem izdanju, grudi, noge, usne, ne zna se u šta pre da se gleda! (FOTO)
Instagram-unacolic

Ćerka legendarnog pevača Zdravka Čolića, Una Čolić, još od kad je stasala u devojku izdvaja se lepotom i nesvakidašnjim stajlingom. Ona je tako ovih dana posetila muzičku manifestaciju MAC, koja je održana u Štark Areni, i tom prilikom nije mogla da prođe nezapaženo. Una se opredelila za crnu plišanu haljinu i satenski crni sako. Da dame ne mogu mnogo da pogreše ukoliko se opredele za crnu haljinu dokaz je i mlada Čolićeva ćerka, kojoj izgleda da je crno omiljena boja, bar što se svečanih toaleta tiče.

Haljina je u vidu korseta koji je otkrivao Unin dekolte, dok se dole ravno spuštala prateći liniju tela, dok je samo na levoj butini imala dubok šlic. Una je uslikana iz polusedećeg položaja, tako da su joj noge bile u prvom planu, što su pohvalili mnogi njeni pratioci.

Preko haljine je ponela duži sako, uz koji je uparila diskretnu ogrlicu i tanje alke. Za prestižnu muzičku ceremoniju Una je skupila kosu, a šminka je bila svedenija kako bi do izražaja došao vatreno crveni karmin koji joj je odlično pristajao. Tako su i njene usne došle do posebnog izražaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

- Najlepša oblina na ženskom telu je osmeh, poštovanje! -

- Prava lepotica -

- Uvek sa stilom -

- Obuci nekad nešto crveno -

- Iskreno, ona je prelepa! -

- Divna mlada dama! - bili su samo neki od komentara fanova, dok je njen nalog ostao preplavljen srcima i zaljubljenim smajlijima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Mnogi se slažu da se lepa Una lako transformiše ukoliko ponese drugačiju odevnu kombinaciju, a posebno ukoliko pusti kosu i opredeli se za drugu šminku, međutim, njeni pratioci su neodlučni po pitanju toga šta joj lepše stoji. Tako je pre nekoliko nedelja na njenom Instagram nalogu osvanula fotografija na kojoj je ona u nešto provokativnijem izdanju.

Uoči novogodišnjih praznika ona je ponela interesantnu haljinu neobičnog kroja. Kreacija je bila crna, ali kratka i sa srebrnim štrasom. Dekolte je opet bio neizbežan, a najintesantniji detalj bilo je to što je toaleta imala samo jedan rukav. Ovog puta ona je pustila dugu smeđu kosu i opredelila se za nešto drugačiju šminku. Ljubičaste nijanse senke posebno su istakle krupne oči Zdravkove ćerke, a uz istaknute oči usledio je neutralniji karmin. Uz ovaj pomalo disko i novogodišnji stajling Una je ponela belu tašnicu sa nitnama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)