Moda

DA LI BISTE NOSILI OVE CIPELE PAPKE? Ova devojka ih izrađuje po specijalnoj metodi, pogledajte o čemu se radi! (VIDEO)

Prvi par je dizajnirala pe devet godina i dalje uživa to da radi i da ih nosi.

17.02.2023 16:01

DA LI BISTE NOSILI OVE CIPELE PAPKE? Ova devojka ih izrađuje po specijalnoj metodi, pogledajte o čemu se radi! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/lightningcosplay

Opšte je poznato da su ženama fetiš cipele, naročito štikle. Ne postoji žena koja nekad nije bila opsednuta potpeticama te nošenjem ove obuće, jer ona, ne samo što daje na ženstvenosti i eleganciji, dodatno izdužuje i figuru. No, moramo priznati da imati lepe cipele nije dovoljno te da je za njih neophodno i da znamo kako pravilno u njima da hodamo.

Printscreen/Tiktok/lightningcosplay

Dizajnerka je otkrila da je pre 9 godina dizajnirala svoje prve cipele papke

I dok neke žene muku muče sa nošenjem standardnih ili većih potpetica, druge savršeno nose i one koje nemaju petu a izuzetno su visoke i podsećaju na kopita. Tako je jedna dizajnerka iz Nemačke odlučila da se bavi izradom kostima i prvi par cipela koje je dizajnirala pre devet godina odlučila je da budu, ni manje ni više poput kopita, odnosno papaka.

Dizajnerka je u snimku na tiktok mreži prezentovala način izrade ovih cipela i kako ih sa uživanjem i kreira i nosi. Otkinula je u početnom pocesu petu a onda u prethodno pripremljen kalup za kopita i smese od voska i drugih materijala, umočila taban u to i dobila platformu odnosno noseći deo kopita. Išmirglala je taj deo, zatim ga lakirala i dobila profi papke. Da bi završila ceo proces umočila je bele čarape u prethodo prokuvanu farbu i tako je ofarbala čarape u neobične nijanse koje se prelamaju te ih navukla na cipele kao njihov sastavni deo. A onda je prošetala svoje papke.

 

@lightningcosplay New hoof shoe pair. I made my first hoof shoes 9 years ago, and I still love to create and wear them so much ❤️‍🔥 #faun #hoofshoe #hoofboots #cosplay ♬ Originalton - Lightning Cosplay

 

- Prestravljena sam!-

- Zar nije neudobo nositi štikle bez podrške potpetica?-

- Želim ih -

- Ovo je neverovatno!-

- Koji pakao!-

- O Bože tako su kul!- komentarisali su pratioci.

I dok je većina bila prestravljena ovim prizorom te je komentarisala dokle može ići bizarnost, nekim damama su se papci dopali, pa su rekle da bi se odvažile da ih nose.

Iako su se neke raspitivale gde ih mogu kupiti, dizajnerka je naglasila da ih ne prodaje, ali da se mogu naći kod njene prijateljice u ateljeu. Ona je rekla da ih je pravila za sebe i da ih ima samo u svojoj veličini. Pratioci su joj poručili da je vrlo kreativna i da bi trebalo da krene sa prodajom ovakvih cipela jer bi sigurno postigla veliki uspeh.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)