Moda

O OVOJ ADVOKATICI BRUJI SVET! Kad uđe u sudnicu svi zaneme, nikome nije jasno da postoji takva suknja, a tek veš! (VIDEO)

Tiktokerka Viki pomera granice dres koda i nema problem sa tim, a njen stav izazvao je podeljene reakcije.

15.02.2023 15:10

O OVOJ ADVOKATICI BRUJI SVET! Kad uđe u sudnicu svi zaneme, nikome nije jasno da postoji takva suknja, a tek veš! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/lovevickyalways

Verovatno je većina nas navikla da ljude iz advokatske profesije posmatra s delimičnim strahopoštovanjem, budući da često deluju rezevisano, hladno i strogo, kakav im je uostalom i posao, što se odslikava i na njihovom izgledu kroz stil oblačenja. Međutim, svedoci smo da se svaka profesija sve više komercijalizuje, te da lični afiniteti, kada je oblačenje u pitanju, ali i želja za atraktivnošću, prevladavaju bonton i dres kod određene kompanije. U tome posebno prednjače dame, koje fizičkom izgledu poklanjaju pažnju više nego ikad, čemu su doprinele i društvene mreže i prekomerno "eksploatisanje" ženske lepote i atraktivnosti. 

Printscreen/Tiktok/lovevickyalways

Advokatica voli da nosi provokativnu odeću i time svakodnevno izaziva veliku pažnju i u kancelariji i u sudnici 

Među mladim ženama širom sveta postao je trend nošenje donjeg veša ispod odeće, ali tako da se on i te kako vidi, pri čemu prednjače raznorazni korseti, negližei i čipkani bodiji. Oni se najčešće kombinuju sa blejzerima i sakoima, pa su mišljenja podeljena - od onih da je takav stil i dalje elegantan i prefinjen, do stavova da je krajnje degutantan. 

Tako je i jedna mlada advokatica, koja se na TikToku predstavlja kao lovevickyalways, na toj društvenoj mreži izazvala podeljene reakcije nakon što je otkrila za šta se ona odlučuje kada odlazi na posao i kako izgleda njena odeća. Očigledno je da gotovo svakodnevno bira provokativnu garderobu, odnosno atraktivni donji veš koji se vidi ispod njene odeće, što je pokazala nosivši ga ispod sakoa. Iako radi u pravnoj industriji to je ne sprečava da nosi ono što voli i to rado javno prikazuje.

Pozirajući u kameru uz pesmu: "Ko je to... ja sam... ja sam", Viki se smeška noseći sako ispod kog se nazire čipkani donji veš, a zatim simulira javljanje na telefon. Većina korisnika joj je poručila da izgleda lepo, ali je bilo i onih koji su joj poručili da takva odeća nije za advokaturu.

- Daj da vidimo i crvenu kombinaciju -

- Nadam se da nećeš biti ona mama koja se buni kada joj se deca jednog dana budu isto ili slično oblačila -

- "O Bože... prestani da nas seksualiziraš" - ređali su se komentari, dok je u poslednjem osoba na ironičan način citirala žene kada se bune što ih drugi posmatraju u seksualnoj konotaciji, "a same izazivaju takve reakcije". 

Inače, Viki pravnica redovno deli sadržaje na TikToku, a posebno je kritičare isprovocirala autfitom koji je, osim crnog blejzera i donjeg veša, podrazumevao i ekstremno kratku, kariranu mini suknju. U opisu videa je napisala: "Iako imam posao u pravnoj oblasti i dalje nosim mini suknje na posao".

Bilo je i onih pratioca koji su je ipak podržali rekavši da treba da bude ono što jeste "jer bi mnogi voleli da ona radi sa njima".

- Hvala joj na ovome! Mora da ulepšava radni dan svima ostalima - zaključio je jedan mladić.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

SavaMala

15.02.2023 09:15

Metar i po visine, 7 dlaka na glavi, 1 gr mozga, visi na tik-toku.Recept za tešku paćenicu i profesionalnu nulu!