Moda

ŠTA OBUĆI ZA DAN ZALJUBLJENIH? Evo predloga za nju i njega kako da zablistaju na svom romantičnom sastanku! (FOTO)

Čak iako niste ljubitelj praznika ljubavi, zašto se ne biste malo potrudili i dati dozu elegancije ovom danu.

10.02.2023 15:01

ŠTA OBUĆI ZA DAN ZALJUBLJENIH? Evo predloga za nju i njega kako da zablistaju na svom romantičnom sastanku! (FOTO)
shutterstock.com

Bez obzira na to da li ćete Dan zaljubljenih provesti u društvu svog partnera, prijatelja ili potpuno sami, sam povod zaslužuje da izgledate savršeno. Kako se ovaj dan približava, mnogi muku muče šta obući tog dana. Pre svega, razmislite da li ćete ići na večeru, popodnevni izlazak ili romantičnu šetnju i u skladu sa planovima odaberite stajling kojim u kojem će svi vaši kvaliteti doći do izražaja. 

Evo kratkog vodiča kako da zasijate tog dana.

Za nju

Romantična večera

Ako ste zakazali sastanak sa partnerom ili potencijalnim partnerom, ovo je idealna prilika da sebe predstavite u najlepšem svetlu. I dok će se većina žena možda za večeru odlučiti za malu crnu haljinu ili nešto što i nije tako upadljivo na prvi pogled, modni stručnjaci uvek ističu kako je crvena haljina i generalno crvena boja sjajan način da privučete mušku pažnju. Muškarci vole crvenu boju tako da crvena haljina u kombinaciji sa crnim čizmama je savršen način da zablistate i ostavite ga bez daha.

 

 

 

Izlazak na kafu ili u neki pab

Za opušteniju varijantu bilo da ste u paru ili singl sjajan način je da iskombinujete farmeke sa nekom bluzom i lepim cipelama. Ovako ćete istovremeno biti dovoljno trendi i atraktivni ali i dovoljno opušteni da izgleda kako se niste mnogo "lomili" oko sređivanja. Farmerke možete kombinovati ili uz neku košulju u zavisnosti koji stil više volite.

 

 

 

Opuštena šetnja

Ukoliko želite da izgledate ležerno a opet dovoljno elegantno, savršena kombinacija za hladne dane su suknja i džemper. Uz njih odlično idu gležnjače na potpeticu. Naravno, nemojte zaboraviti da se ogrnete kaputom po ovom hladnom vremenu.

 

 

 

Za njega

Romantičan izlazak

Nikada nećete pogrešiti sa odabirom lepog ležernog odela ili samo košulje i pantalona ako ste se uputili na romantičan sastanak. Dobro ukobinovano sa adekvatnim cipelama može drugu stranu da ostave bez daha. 

 

 

Izlazak u pab ili neki kafić

Sasvim svejedno da li ste se uputili na pivo sa svojom partnerkom ili solo sa svojim drugarima kako biste pronašli potencijalnu ljubav, ako se još premišljate šta obući, bela rolka ili džemper ukobinovani sa tamnim farmerkama ili pantalonama. Kao pečat kombinaciji odlično će pristasti neki kraći kaput biće dovoljno ležerno a atraktivno.

 

 

 

Opuštena šetnja

Jednostavne blede farmerke i košulja sa elegantnim patikama biće pun pogodak za njega. Trendi u kombinaciji sa ležernim je odlično rešenje za popodnevnu šetnju sa dragom.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)