Brak i veze

VARAO ME JE GODINAMA, ALI NISAM MOGLA DA GA OSTAVIM KAD MU JE NAJTEŽE: Aleksandra je razotkrila suprugovu aferu, a onda i zavisnost! (FOTO)

Posle pet godina braka i troje dece saznala je da je suprug vara što je izazvalo lavinu emocija dok je on potražio stručnu pomoć rešen da po svaku cenu sačuva brak i porodicu

05.02.2023 21:01

VARAO ME JE GODINAMA, ALI NISAM MOGLA DA GA OSTAVIM KAD MU JE NAJTEŽE: Aleksandra je razotkrila suprugovu aferu, a onda i zavisnost! (FOTO)
Printscreen Instagram/@alexandreaelaiine

Aleksandra Asvedo (26) majka je troje dece i pet godina je u braku sa Majklom (31). Verovala je da ima dobar brak i pažljivog supruga sve dok nije saznala da je vara. Ne samo što je imao ljubavnicu već je s drugom ženom bio u paralelnoj vezi tri i po godine.

Nakon što joj je suprug priznao da ima aferu očajna žena potpuno se slomila. A onda se u najtežem trenutku u njihovom životu sve promenilo.

alexandreaelaiine/instagram

Aleksandrea sa suprugom i najmlađim detetom

Povređena

Aleksandrea je verovala da ima dobar brak pa je tim više saznanje da ima ljubavnicu bio veći šok za nju. Za njegovu prevaru je saznala kad je na ekranu njegovog mobilnog telefona sasvim slučajno videla poruku od njegove ljubavnice. On je najpre poricao da se viđa sa drugom ženom, ali pritisnut dokazima nije imao izbora osim da prizna preljubu.

- Bila sam povređena, puna besa i neverice. Uvek sam ga hvalila kao dobrog supruga, nisam mogla da verujem šta je učinio. Zaista mi je bilo teško kada sam saznala za njegovu aferu – iskrena je bila ona.

Kako je ispričala svaki dan bio je novi izazov, prolazila je kroz lavinu emocija od tuge i povređenosti do ljutnje, zbunjenosti.

Majkl je s druge strane pokušao na sve načine da se pomiri sa suprugom što je i njoj dalo dozu nade da mogu da spasu svoj brak. Na kraju mu je oprostila.

- Vremenom sam postala manje ljuta i besna, počela sam da primećujem koliko se trudi da popravi svoje greške.Videla sam da njegove reči nisu samo prazna priča već da se zaista trudi da se popravi. Odlučio je da se više posveti veri i da ide na terapiju – dodala je Aleksandra.

I dok je Majkl ranije bio dosta zatvoren i emocije je krio u sebi sada je mnogo otvoreniji pa sa suprugom dosta razgovara.

- On je uvek bio sjajan tata, naš brak je u suštini bio prilično dobar. Nisam mogla da ga napustim u tom mračnom i teškom trenutku za njega – naglasila je ona.

 

 

Zahvalan za drugu šansu

Opisujući te teške dane Majkl je priznao da se i sam osećao vrlo loše.

- U početku sam se osećao kao đubre, ali kako je vreme prolazilo nekako mi je bilo lakše zato što je teret krivice pao sa mojih ramena kao i griža savesti zbog svega što sam uradio. U početku sam mislio da je najlakše razvesti se ali sam shvatio da ne želim da napustim svoju porodicu, Aleksandru i decu. Shvatio sam da želim da se po svaku cenu borim da sačuvam svoju porodicu i brak – iskren je bio Majkl.

On ne krije da je zahvalan za drugu šansu koju mu je supruga pružila.

- Ta afera koju sam imao je definitivno najveća greška koju sam ikada napravio i to je nešto zbog čega ću žaliti jako dugo, ako ne i zauvek. Ako je nešto dobro iz svega toga ispalo je što sam shvatio da mi je potrebna pomoć. Ranije sam poricao sve te stvari, ali sam shvatio da se tako ne živi - dodao je on.

Majkl ne krije da u početku nije hiteo da razgovara o svojoj grešci ali je shvatio da to ne ide tako.

- Nije bilo lako da priznam sebi da imam problem, da mi je potrebna pomoć kako bi se rešio problema sa alkoholom, neko ko će mi pokazati kako da popravim stvari. Zato sam pomoć potražio od terapeuta. Aleksandrea mi je bila od velike pomoći, pržila mi je podršku da se uhvatim u koštac sa problemima, u svemu je bila bolja nego što bih ja bio. Nikad nisam bio otvorena osoba i na početku nisam hteo da razgovaram, ali je moja supruga bila uporna sve dok se nisam otvorio i počeo više da pričam i trudim se da popravim stvari. Konačno sam shvatio da treba da razgovaramo i koliko je to važno za naš brak – priznao je Majkl.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)